Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Θέση εργασίας στη Νέα Σάντα Κιλκίς (28/2/2018)

Η εταιρεία Παρκοτεχνική ΑΕ που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής παιδικών χαρών αναζητά για το εργοστάσιό της στη Νέα Σάντα Κιλκίς υπάλληλο γραφείου.
Δείτε ΕΔΩ

Ο Άθλος Κιλκίς στο ανοιχτό φιλικό πρωτάθλημα tae kwon do στην Καβάλα

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 25/02/2018 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε ανοιχτό φιλικό πρωτάθλημα tae kwon do στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Καλαμίτσας στην Καβάλα για τους γεννηθέντες από 2004 έως 2012.

Είδαν το Πανεπιστήμιο εκ των έσω

Ανακοίνωση Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης Fibonacci 
Ποια σχολή μου ταιριάζει; Τι να σπουδάσω για να έχω μια καλή επαγγελματική αποκατάσταση; Πως λειτουργούν τα πανεπιστήμια;

Κύρωση στη Βουλή των τεσσάρων συμβάσεων για τους υδρογονάνθρακες

​Με τις θετικές ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, κυρώθηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής οι τέσσερις συμβάσεις μίσθωσης για την παραχώρηση του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων. 

Θεσσαλονίκη: Οι «συνΩΔΗποροι» στο Καφέ του Μύλου

Οι Συνοδοιπόροι, ή αν θέλετε «συνΩΔΗποροι», δημιουργήθηκαν από τους Γιώργο Κοκκινάκη, Αντώνη Κουμανδράκη και Γιώργο Λίζο το 2004 και εμφανίζονται στο Καφέ του Μύλου το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018.

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα στο κυβερνητικό σχήμα

Δήλωση του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου
"Θέλω να σας ανακοινώσω τις περιορισμένες αλλαγές του κυβερνητικού σχήματος που αποφάσισε ο Πρωθυπουργός:

Η μαύρη έκδοση της Mercedes-AMG G63

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.autotriti.gr
Μόλις πριν από λίγες ημέρες η Mercedes παρουσίασε την AMG G63, ωστόσο δεν την άφησε ασυνόδευτη παρουσιάζοντας σήμερα μία ειδική έκδοση του μοντέλου.

Διασφαλίζεται η λειτουργία των δομών κοινωνικής φροντίδας για τα επόμενα τρία χρόνια

Τις δομές που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της Κεντρικής Μακεδονίας ενισχύει η Περιφέρεια, με την έγκριση της σχετικής πρόσκλησης του ΕΣΠΑ, προϋπολογισμού 6 εκ. ευρώ, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Διαδικασία χορήγησης αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις έτους 2018

Σύμφωνα με την απόφαση υπ’ αριθμ. 609/16822/14-02-2017 (ΦΕΚ 600/Β/24.2.2017) θεσπίζονται τα αναγκαία συμπληρωματικά μέτρα σχετικά με τη διαχείριση των αδειών για νέες αμπελοφυτεύσεις για το έτος 2018.

Η Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, ευχαριστεί...

Ευχαριστήριο ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς στον Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, στην Ομάδα “Πειραματική Σκηνή” του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, στον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Αποστολίδη και στους ηθοποιούς, μουσικούς και τεχνικούς της παράστασης “Δούλες” του Ζενέ που παρουσιάσθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. 

Σε λειτουργία η ιστοσελίδα του ΥΠΕΝ με τους κυρωμένους δασικούς χάρτες

Στις 21 Δεκεμβρίου 2017 έγινε από το ΥΠΕΝ η μερική κύρωση δασικών χαρτών στο 31,39% της έκτασης της, που αποτέλεσε τομή στη δασική πολιτική της χώρας. Εδώ και λίγες μέρες έχουν εκδοθεί και τα αντίστοιχα ΦΕΚ κύρωσης από το Εθνικό Τυπογραφείο, κάνοντας δυνατή την άμεση χρήση των δασικών χαρτών από τους πολίτες, χωρίς την αναμονή χρονοβόρων διαδικασιών χαρακτηρισμού εκτάσεων από τη Δασική Υπηρεσία.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με θέμα, "Μειονότητες: Δικαιώματα και Διεκδικήσεις"

Στις 6 Μαρτίου 2018 η Αντιπροσωπεία του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων (Ε.Ο.Π.Ε. -H.A.P.Sc.) διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη με θέμα, "Μειονότητες: Δικαιώματα και Διεκδικήσεις".

Ενδείξεις που πιθανόν να υποδηλώνουν ότι ένα παιδί έχει πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς, σας ενημερώνουν
Ενδείξεις που πιθανόν να υποδηλώνουν ότι ένα παιδί έχει πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού είναι:

Ο Μουσικός Σύλλογος "Αξιον Εστί", ευχαριστεί...

"Το Δ.Σ του Μουσικού Συλλόγου "Αξιον Εστί" αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια την ιδιοκτήτρια του χώρου εκδηλώσεων "ΜΕΛΑΘΡΟΝ" για την προσφορά της προς τον Σύλλογο μας.

Αλλαγές στα Capital Controls από 1η Μαρτίου

Δημοσιεύθηκε σήμερα 28 Φεβρουαρίου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 687, τεύχος Β’) η απόφαση του υπουργού Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία τροποποιούνται οι περιορισμοί στην ανάληψη μετρητών και στη μεταφορά κεφαλαίων που θεσπίστηκαν με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 18ης Ιουλίου 2015(Α’ 84) όπως ισχύει.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έκοψε ο "Αετός" Κιλκίς


Δελτίο τύπου "Αετού" Κιλκίς
Την Κυριακή 25/2/2018 και ώρα 11:00 ο Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος "ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ" έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ΔΑΚ Κιλκίς με τιμώμενο πρόσωπο τον κ. Παναγιώτη Γιαννάκη.

Η παράσταση "Ταξίδι στο Βόρειο Πόλο" στο Πολύκαστρο

Η Παιδική Θεατρική παράσταση "Ταξίδι στο Βόρειο Πόλο", βασισμένη στο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι» από την Θεατρική Ομάδα Εξαιρέσεις, την Κυριακή 04 Μαρτίου 2018, και ώρα 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, με ελεύθερη είσοδο.

Συμμετοχή και διακρίσεις του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids στο 2ο Σχολικό πρωτάθλημα Σκακιού

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids 
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "VICTORIA" το δεύτερο σχολικό πρωτάθλημα σκακιού νομού Κιλκίς από τον καλλιτεχνικό και πολιτιστικό σύλλογο "Η ΠΟΛΙΣ". 

Χατζησάββας: Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα 
Το Βιομηχανικό Πάρκο της Αξιούπολης Κιλκίς χωροταξικώς ανήκει σε προστατευόμενη περιοχή του κοινοτικού Δικτύου Natura 2000. Διοικητικώς υπάγεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Αξιούπολης, του Δήμου Παιονίας, της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης) - 28/2/2018, 08.00 π.μ.

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής: