Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Δείτε Video από την εκδήλωση σπουδαστών πιάνου και βιολιού του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς


Μαθητική εκδήλωση των σπουδαστών πιάνου της καθηγήτριας Άννας Χατζημητάκου  και βιολιού της καθηγήτριας Κικής Βορόνα, το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 και ώρα 6.30μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυανείου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς.

Αποκλειστικός στόχος του Κιλκισιακού, το διπλό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός μεταβαίνει τη Κυριακή στη Πιερία για να τεθεί αντιμέτωπος με τη τοπική ομάδα. Οι Γιάννης Καραμπάς και Γιώργος Μοσχάκης δε θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους λόγω καρτών, όμως όλοι οι υπόλοιποι δηλώνουν αποφασισμένοι να επιστρέψουν με το διπλό στη βάση τους.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 24χρονο για κατοχή 74,6 γραμμαρίων χασισιού

Συνελήφθη χθες (2-3-2018) το απόγευμα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 34χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 74,6 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κιλκίς, συντονίζονται

Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Προγραμματισμένη επίσκεψη, στις 28/2/2018 στο πλαίσιο συναντήσεων με τις συντονιστικές της Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Μυλωνάς με τη Συντονιστική Επιτροπή και τους Πολιτευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Π.Ε. Κιλκίς.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 50χρονο για κλοπές σε Κιλκίς, Ημαθία, και Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη χθες (2 Μαρτίου 2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 50χρονος ημεδαπός, για κλοπές από κοσμηματοπωλεία, που έγιναν τις τελευταίες μέρες σε Ημαθία, Θεσσαλονίκη και Κιλκίς.

Κιλκίς: Γενική Συνέλευση του συλλόγου "η πόλις"

Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του σωματείου: «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ», Σουρή 6 Κιλκίς, η τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του.

Πολύκαστρο: Αυτοί είναι οι ομιλητές του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία

Ανακοίνωση Συντονιστικής Επιτροπής Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία
Οι κεντρικοί ομιλητές του Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στις 4 Μαρτίου και ώρα 14:00 στην Κεντρική Πλατεία Πολυκάστρου είναι:

Τα προγράμματα των αγώνων αυτοκινήτου του 2018

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Τα ημερολόγια των Πρωταθλημάτων και των Κυπέλλων Ράλλυ, Αναβάσεων, Ταχύτητας, καθώς και των θεσμών Timed Rally Challenge και Dirt Games Challenge του 2018 έδωσε στη δημοσιότητα η Επιτροπή Αγώνων (ΕΠ.Α.) της ΟΜΑΕ.