Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Το νέο πενταμελές Συντονιστικό Όργανο του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς 
Μετά από τις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες που έγιναν την προηγούμενη Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς εξέλεξε το νέο πενταμελές Συντονιστικό Όργανο το οποίο αποτελείται από τους:

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) τον Φεβρουάριο 2018

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Φεβρουάριο του έτους 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα. 

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (εκτός Θεσσαλονίκης) τον Φεβρουάριο 2018

Κατά τη διάρκεια του μήνα Φεβρουαρίου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 559 άτομα και ειδικότερα:

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα ενημέρωσης κοινού για τις συσκευές διαχείρισης ρυθμού

Τι είναι οι βηματοδότες; Τι είναι οι απινιδωτές; Πώς ζουν και πώς είναι η ποιότητα των ασθενών που υποβλήθηκαν σε επέμβαση κατάλυσης αρρυθμιών;

Δείτε Video από την μουσική συναυλία του τμήματος εκμάθησης τραγουδιού του "πόλις"


Μουσική συναυλία του τμήματος εκμάθησης τραγουδιού του Συλλόγου "η πόλις", την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 στο Ράντσο Κιλκίς.

Χωρίς φιλάθλους του Ηρακλή το παιχνίδι με τον Άρη Παλαιοχωρίου

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού,απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων, καθώς και η οργανωμένη – μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας «Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ», στο γήπεδο Τ.Κ. Παλαιοχωρίου, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 και ώρα 15.00, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Α.Σ. ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ», στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2017-2018, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Τη Δευτέρα, στις 12:00 μ.μ. ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για το "Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ"

Σε λειτουργία έχει τεθεί από την Πέμπτη ο ιστότοπος exoikonomisi.ypen.gr, μέσω του οποίου θα υποβάλλονται οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσω αυτού να ενημερωθούν αναλυτικά για τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία ένταξης σε αυτό.

Προσωρινή διακοπή ρεύματος στους οικισμούς Γαλλικού, Ξυλοκερατιάς, Πικρολίμνης, Μπακέικων

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος στους οικισμούς Γαλλικού, Ξυλοκερατιάς, Πικρολίμνης, Μπακέικα την Κυριακή 11 Μαρτίου από τις 15:00 έως τις 18:00 και τη Δευτέρα 12 Μαρτίου από τις 8:00 έως τις 12:00 λόγω προγραμματισμένης εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο.

ΚΚΕ: Προκήρυξη πανελλήνιου καλλιτεχνικού διαγωνισμού για την ανέγερση δύο μνημείων στη Μακρόνησο και τη Γυάρο

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων ζωής και δράσης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, η Κεντρική Επιτροπή προκηρύσσει Πανελλήνιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό για την ανέγερση δύο (2) μνημείων στη Μακρόνησο και τη Γυάρο, τόποι που επί σειρά ετών λειτούργησαν από το αστικό κράτος ως χώροι απομόνωσης και φρικτών βασανιστηρίων για χιλιάδες κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές. 

Κιλκίς: Διήμερο εκδηλώσεων μνήμης Γρηγόρη Αυξεντίου

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, ο Δήμαρχος Λύσης Αντρέας Καουρής, οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών ΕΟΚΑ και το Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης Αγώνα (Σ.Ι.Μ.Α.Ε.) ΕΟΚΑ 1955 – 1959 σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις διήμερες εκδηλώσεις μνήμης του Κύπριου ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου το Σάββατο 17 Μαρτίου (ώρα 19.00) στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 (ώρα 09.00) στον Ακρίτα.

26χρονος παραβίασε παρεκκλήσι στο Κιλκίς

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα τον Ιούλιο του 2017, παραβίασε παρεκκλήσι στο Κιλκίς, χωρίς όμως να καταφέρει να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό του.

Τo Shopping φέρνει τουρίστες στο Μέτσιγκεν! - Γιατί όχι και στο Κιλκίς;

Μόλις πριν από λίγες ημέρες γράψαμε στη Γνώμη για μια πρωτοποριακή πρόταση ώστε το Κιλκίς να μετατραπεί σε "εκπτωτική πόλη". Μήπως και καταφέρει να αναβαθμίσει την υποτονική εμπορική κίνηση. Το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό site στην Ελλάδα τα Omorfa taxidia έγραψε χθες ένα άρθρο σχετικά με την πόλη Μέτσιγκεν στη Γερμανία, η οποία ήδη υλοποιεί με εξαιρετική επιτυχία αυτή την πρόταση!

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα, «Κόκκινα Δάνεια»

Το Επιμελητήριο Κιλκίς, σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, σας προσκαλούν στην ημερίδα που συνδιοργανώνουν με θέμα, «Κόκκινα Δάνεια» την Δευτέρα 12 Μαρτίου και ώρα 11.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Video- Στο Ράντσο Κιλκίς γιόρτασαν και χόρεψαν οι Γυναίκες


Στο Ράντσο Κιλκίς γιόρτασαν και χόρεψαν οι Γυναίκες, την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Ρέθυμνο: Συνελήφθη 32χρονος με ολόκληρο οπλοστάσιο - Video


Συνελήφθη, στις 7 Μαρτίου 2018, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή και εμπορία όπλων και πυρομαχικών.

Τρίτεκνοι Κιλκίς: "Οι κυβερνώντες πρέπει να νιώσουν την απειλή από την ανάσα μας"

Ανακοίνωση Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς 
 Στη Γενική Συνέλευση της ΟΠΟΤΤΕ στις 3/2/2018 ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου τη Δευτέρα 19 Μαρτίου ώρα 11.30 π.μ.