Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Κιλκίς: Έκθεση γλυπτών και εικόνων "Ίδε ο Άνθρωπος" του Θανάση Κατσιάνη

Ο Δήμος Κιλκίς και η ΕΛΜΕ Κιλκίς σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την έκθεση γλυπτών και εικόνων ECCE HOMO (Ίδε ο Άνθρωπος) του Θανάση Κατσιάνη, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Video από τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας και Παραδοσιακής Φορεσιάς στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς


Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ίδρυσή του, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς διοργάνωσε μια ιδιαίτερη έκθεση φωτογραφίας και παραδοσιακής φορεσιάς. Η ενδιαφέρουσα αυτή έκθεση που αφορά στην ιστορία και στην αδιάλειπτη πολιτιστική παρουσία και δραστηριότητά του, εγκαινιάστηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στις 6.30μ.μ., στις εγκαταστάσεις του (Μητροπόλεως 11).

Γιατί κοκκινίζει η λίμνη Δοϊράνη;

Γράφει ο Βασίλης Ιωαννίδης
Γεωπόνος
Αυτή την εποχή σε πολλά σημεία της η επιφάνεια της λίμνης Δοϊράνη αποκτά έντονες καφεκόκκινες αποχρώσεις. Ο επισκέπτης βλέποντας την εμφάνιση της λίμνης θεωρεί πώς πρόκειται για κάποιου είδους μόλυνσης της λίμνης. Η πραγματικότητα είναι πώς πρόκειται για την ανάπτυξη μίας υδρόβιας φτέρης.

Δείτε Video από την εκδήλωση παρουσίασης δημιουργικού έργου προσφύγων στο Κιλκίς


Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις» σε συνεργασία με την ΜΚΟ INTERSOS και με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, κατά το διάστημα Απρίλιος-Δεκέμβριος 2017, πραγματοποίησε μια σειρά δράσεων στο πλαίσιο τριών προγραμμάτων δημιουργικής απασχόλησης ενηλίκων.

Πολύκαστρο, σήμερα 18 Μαρτίου: Εύαθλος Πολυκάστρου vs Φίλιππος Βέροιας


Πολιτικές συγκεντρώσεις της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ

Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Σε συνέχεια των πολιτικών συγκεντρώσεων που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα σε μια σειρά χωριά του νομού, με θέμα τις «Διεθνείς και Οικονομικές Εξελίξεις», πραγματοποιήθηκε πολιτική συγκέντρωση στο Χέρσο, την Παρασκευή 16 Μάρτη.

«Στο Ακρωτήρι καθ' αργά ανάβει μια λαμπάδα, για τον Εθνάρχη που 'κανε Μεγάλη την Ελλάδα!»

*Του Θωμά Χ. Μαρκόπουλου
Παρίσι, Τετάρτη 18 Μαρτίου 1936, ώρα 10.30 το πρωί… 
Η καρδιά του Ελευθερίου Κ. Βενιζέλου σταματά να χτυπά... 
Όλα ξεκίνησαν από μία γρίπη, που δεν την πρόσεξε όπως έπρεπε, η οποία εξελίχτηκε σε πνευμονία με αρκετές -στη συνέχεια- παρενέργειες και τραγική κατάληξη την εγκεφαλική συμφόρηση.

Δείτε Video από την εκδήλωση μνήμης Γρηγόρη Αυξεντίου στο Κιλκίς


Εκδήλωση μνήμης Γρηγόρη Αυξεντίου , το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κιλκίς.