Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Απολογισμός συνολικής δραστηριότητας της Ελληνικής Αστυνομίας για το έτος 2017

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη, δημοσιεύει στατιστικά, απολογιστικά στοιχεία του προηγούμενου έτους 2017, σχετικά με το περιβάλλον ασφάλειας της χώρας, καθώς και τη συνολική αστυνομική ανταπόκριση, όπως αποτυπώνεται στο ηλεκτρονικό σύστημα Police On Line.

"Κι όμως οι ΑΝ.ΕΛ. ήταν εκεί"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝΕΛ Κιλκίς - Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
"Όπως κάθε χρόνο αποδόθηκε φόρος τιμής στον ήρωα Κύπριο Γρηγόρη Αυξεντίου με προγραμματισμένες εκδηλώσεις από τους Δήμους Κιλκίς και Λύσης της Κύπρου. 

Δράσεις του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος
Η περασμένη Τετάρτη ήταν μια μέρα γεμάτη νοήματα, αφιερωμένη στην ποίηση και στην καταπολέμηση του ρατσισμού. Για την παράλληλη προσέγγιση και των δυο θεμάτων αναπτύξαμε διαθεματικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες πετύχαμε ταυτόχρονα τον διπλό μας στόχο. 

Επιτέλους οι αξιωματούχοι του Κιλκίς «ακούνε» τις προτάσεις μας

Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε ότι επιτέλους κάτι αλλάζει στην πολύπαθη πόλη μας το αγαπημένο μας Κιλκίς. Με έκπληξη –ιδιαίτερα ευχάριστη θα λέγαμε- λάβαμε και αναρτήσαμε, την παρέμβαση της τ. βουλευτή Κιλκίς Ειρήνης-Ελένης Αγαθοπούλου για το αναπτυξιακό συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη (Δείτε ΕΔΩ). 

H Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς στο "Φεστιβάλ των Χρυσών Ακαδημιών"

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς 
Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ που φέτος θα γίνει στο Καυταντζόγλειο Στάδιο στις 22 Απριλίου 2018.

Ολοκληρώθηκε ο β' κύκλος Συναντήσεων Γονέων στην Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς 
Με μεγάλη προσέλευση γονέων πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη, από τη Διεύθυνση της Ακαδημίας Αλέξανδρος, Συγκέντρωση Γονέων της Ακαδημίας.

Ομιλία του Σταύρου Καλαφάτη στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ.), που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς την Παρασκευή στις 30 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30, με ομιλητή τον κ. Σταύρο Καλαφάτη – Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης, με θέμα «εσωκομματικές εκλογές ΝΟ.Δ.Ε. & ΔΗΜ.Τ.Ο. 13 Μαΐου 2018».

Χατζησάββας: "Ακόμα ένα πολύνεκρο τροχαίο στον νομό μας"

Υπογράφει ο Χ. Χατζησάββας
Βουλευτής Κιλκίς
Όταν τον Νοέμβριο του 2017 κατέθεσα ερώτηση σχετικά με το πόσο επικίνδυνο έχει καταντήσει το παλαιό εθνικό και επαρχιακό δίκτυο στον Νομό μας, η απάντηση από τους αρμοδίους ήταν ότι είναι αναρμόδιοι και από την Υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για την συντήρηση εθνικών οδών, ότι κανένας φορέας δεν ενέταξε την επισκευή ή συντήρηση τους σε κάποιο κονδύλιο ή αίτημα προς χρηματοδότηση του.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΝΥΚΤΗΓΟΡΙΑ με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΝΥΚΤΗΓΟΡΙΑ

με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
Θέμα: “Το ερώτημα για το νόημα του είναι”
Τετάρτη 28 Μαρτίου 2017
Λέσχη Φίλων του “ΕΝΕΚΕΝ”
Προξένου Κορομηλά 37
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Είσοδος ελεύθερη- ώρα 20.30

"Απεργούμε, γιατί έχουμε φτάσει στα όριά μας"

Δελτίο τύπου Ένωσης Προσωπικού Υπηρεσιών "Βοήθεια στο Σπίτι" Κεντρικής Μακεδονίας
Οι εργαζόμενοι στα προγράμματα "Βοήθεια στο Σπίτι" είμαστε απλήρωτοι εδώ και μήνες, έχοντας φτάσει στα όρια μας, εμείς και οι οικογένειες μας. Η πολύμηνη καθυστέρηση των αποδοχών - δεδουλευμένων μας πρέπει να σταματήσει. 

Επίσκεψη δημοτικής αντιπροσωπείας Κιλκίς στον αδελφοποιημένο δήμο Λατσιών Κύπρου

Αντιπροσωπεία του Δήμου Κιλκίς με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών Ανέστη Πογέλη, εκπροσώπησε το Δήμο Κιλκίς στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λατσιών για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και για τη συμπλήρωση 63 ετών από την ίδρυση και ένοπλη αντίσταση της Εθνικής Οργάνωσης Κυπρίων Αγωνιστών (Ε.Ο.Κ.Α.) κατά της βρετανικής κατοχής.

Επίσκεψη των "Αργοναυτών" στο ΤΕΙ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Στο Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης του ΑΤΕΙ που εδρεύει στο Κιλκίς ταξίδεψε σήμερα η Συμέλα μας, η πορσελάνινη κούκλα την οποία ντύνουμε στο τμήμα Παραδοσιακής Χειροτεχνίας των Αργοναυτών με την γυναικεία παραδοσιακή ενδυμασία των Ελληνίδων του Ευξείνου Πόντου.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν επί της οδού Προφήτη Ηλία από την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 έως την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αποφάσισε ο Γ. Βασιλειάδης

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης λαμβάνοντας υπόψη την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Super League για αποδοχή των δεσμεύσεων που είχαν ζητηθεί, σχετικά με την τροποποίηση πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τις σχετικές προτάσεις της ΕΠΟ, αποφάσισε την άρση της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2017-18 και του Κυπέλλου Ελλάδας 2017-18.
Δείτε την απόφαση ΕΔΩ


Ξεκινά ο εμβολιασμός των κόκκινων αλεπούδων κατά της λύσσας

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης. Φαρμάκων και Εφαρμογών (Υ.Ζ. και Κ.Α.Φ.Ε.) της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι

Ενεργοποιήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα του "Εξοικονόμηση-ΙΙ" σε έξι ακόμα Περιφέρειες

Απολύτως ομαλά εξελίχθηκε η πρώτη ημέρα υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίου, Βορείου Αιγαίου και Κρήτης. Μέχρι τις 20:00 είχαν ολοκληρωθεί 5.911 αιτήσεις και 3.578 ενδιαφερόμενοι είχαν ξεκινήσει να καταχωρούν στοιχεία χωρίς ακόμα να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. 

«Το βέλος που δεν πληγώνει»: Θεατρική παράσταση για παιδιά

Δελτίο τύπου ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς και το Δήμο Παιονίας, με αφορμή τη συμπλήρωση 16 χρόνων λειτουργίας του στο Νομό Κιλκίς παρουσίασε με πολύ μεγάλη επιτυχία, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο στο Κιλκίς και την Τρίτη 20 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο στη Γουμένισσα, την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο: «Το βέλος που δεν πληγώνει». 

Δείτε Video από την επίσκεψη Κώστα Γαβρόγλου στο νέο κτίριο του ΤΕΙ Κιλκίς


Επίσκεψη Κώστα Γαβρόγλου στο νέο κτίριο του ΤΕΙ Κιλκίς, την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018.

Αποσύρεται το Νομοσχέδιο για τα Δεσποζόμενα και Αδέσποτα Ζώα Συντροφιάς

Δήλωση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Ευάγγελου Αποστόλου
"Το Νομοσχέδιο για τα Δεσποζόμενα και Αδέσποτα Ζώα Συντροφιάς, αποσύρεται προς το παρόν από τη διαβούλευση, προκειμένου να επανεξεταστούν ζητήματα που αναδείχθηκαν από την ως τώρα διαδικασία. Θα επανέλθει όταν επαναδιαμορφωθούν οι σχετικές διατάξεις."

Πέμπτη Κυριακή των νηστειών Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας


Γράφει ο Ηλίας Αθ. Θεοχαράκης
Θεολόγος
Φτάσαμε ήδη στην προτελευταία Κυριακή από το Άγιο Πάσχα και η Αγία μας εκκλησία προβάλλει τη ζωή της οσίας Μαρίας της Αιγύπτιας. Εκ πρώτης όψεως είναι απορίας Άξιον. 

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα, "Οι προκλήσεις της Κ.Α.Π. και η αγροτική επιχειρηματικότητα"

Το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κιλκίς σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: “ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ” την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, 18:00 – 20:30 στο Επιμελητήριο Κιλκίς (Αίθουσα “Β. Σεργιαννίδης”, Στενημάχου 2, Κιλκίς)
Είσοδος Ελεύθερη


Γεωργαντάς για ΤΕΙ Κιλκίς: Ήρθε η ώρα των πράξεων

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Η πρώτη φορά Αριστερά μας επιφυλάσσει συνεχώς πρωτόγνωρες πρακτικές. Για πρώτη φορά είδαμε να ανακοινώνονται τα εγκαίνια ενός κρατικού κτιρίου όχι από το φορέα λειτουργίας του αλλά από το γραφείο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. 

Video: Παρελαύνουν πλέον επίσημα τα αδέσποτα σκυλιά του Κιλκίς


Παίρνουν μέρος πλέον επίσημα τα αδέσποτα σκυλιά του Κιλκίς στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2018.