Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Άλλη μια πανελλήνια πρωτιά του Κιλκίς


Του Καρηλχάν Μαύρου
Δεν έχουν τελειωμό οι συνεχείς επιτυχίες και πρωτιές της πόλης της καρδιάς μας του Κιλκίς. Για άλλη μια φορά, οι άλλες επαρχιακές πόλεις βλέπουν ξανά και ξανά "τη σκόνη μας". 

Sold out οι παραστάσεις του Κιλκισιώτη ηθοποιού Κωνσταντίνου Καβακιώτη στο Λονδίνο


Της Χαρούλας Καραμπίδου 
Μια διαδικτυακή συνομιλία με τον Κωνσταντίνο Καβακιώτη με αφορμή την επιτυχία της παράστασης «Ελεύθερο Ζευγάρι» ( The Open Couple) του Dario Fo και Franca Rame. 

Στο Λιτόχωρο μας προσκαλεί για Πάσχα φέτος η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...”

Υπογράφει η  ομάδα της εκπομπής “ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ...”
Την Κυριακή του Πάσχα από τις 13:00 γιορτάζουμε μαζί την Ανάσταση. Με την εκπομπή που αγαπά τα χωριά και τις κωμοπόλεις μας. Με έθιμα, χορούς και τραγούδια που θα συντροφεύουν τους Έλληνες όπου γης.

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την αντιπυρική προστασία των δασών

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος και ο Υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος, παρουσίασαν σήμερα Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, ένα νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για την αντιπυρική προστασία των δασών.

Ευχές Πάσχα από το ΔΙΕΚ Κιλκίς


Ευχές Πάσχα από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς


Δείτε Video από την ομιλία του Σταύρου Καλαφάτη στο Κιλκίς


Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ.) της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς την Παρασκευή στις 30 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:30, με ομιλητή τον κ. Σταύρο Καλαφάτη – Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, με θέμα «Eσωκομματικές εκλογές ΝΟ.Δ.Ε. & ΔΗΜ.Τ.Ο. 13 Μαΐου 2018».

Δεσμεύσεις Σπίρτζη για έργα στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Δεσμεύσεις για σημαντικά έργα του νομού μας έλαβε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, από τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Κ. Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 26 – 28 Μαρτίου. 

Συστάσεις Αντιδημαρχίας Καθαριότητας Κιλκίς για τη βελτίωση της καθαριότητας

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Επειδή κατά την εαρινή περίοδο εντείνονται οι κηπευτικές εργασίες σε ιδιόκτητους κήπους της πόλης του Κιλκίς η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης συνιστά στους δημότες να ενημερώνουν έγκαιρα την υπηρεσία πριν αποθέσουν τα προϊόντα των κηπευτικών τους εργασιών (κλαδιά, θάμνους, χόρτα κ.α.) στα πεζοδρόμια ώστε τα συνεργεία καθαριότητας να μεριμνούν για την άμεση απομάκρυνσή τους. 

Η Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης πανηγυρίζει

Η Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης (Γρίβας), ετοιμάζεται να τιμήσει τους Νεοφανείς Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη την παρθένο, τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα.

Άδραξαν την ευκαιρία και μίλησαν με τον Υπουργό

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 επισκέφτηκε το Κιλκίς ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου με τον Γενικό Γραμματέα κ. Αγγελόπουλο και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Ανανιάδη. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ της ΕΛΜΕ συναντήθηκε με τον Υπουργό και συζήτησε τα προβλήματα των Εκπαιδευτικών του Ν. Κιλκίς.

Ευχές Πάσχα από το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς


Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Δίωξη για αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος στη Βέροια

Ανακοινώνεται ότι μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη δίνεται στη δημοσιότητα ότι σε βάρος του ΤΟΠΗ Γεωργίου του Κωνσταντίνου κατοίκου Βέροιας, επαγγέλματος φυσικοθεραπευτή, οδός Τρεμπεσίνας 8, ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας για τα αδικήματα της αντιποίησης του ιατρικού λειτουργήματος κατ’ εξακολούθηση και της εκβίασης κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Πετυχημένη η εκδήλωση «Οι Προκλήσεις της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και η Αγροτική Επιχειρηματικότητα»


Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η πολύ-επίπεδη εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με το ΚΕΠΑ και το Κέντρο Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS, η οποία διεξήχθη την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 στην Αίθουσα “B. Σεργιαννίδης”. 

ΘΕΑΤΡΟ Κιλκίς: Μετά την Ανάσταση, μια βραδιά στα μπουζούκια


Βόλεϊ Β΄Εθνικής: Άτλας Κιλκίς vs Εθνικός Κοζάνης


Νίκη εκτός έδρας της παιδικής ομάδας του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς 
Η παιδική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς εχθές στο τελευταίο της παιχνίδι νίκησε εκτός έδρας την ομάδα του Αίολου Κατερίνης με 3-0 σετ (25-19, 25-16, 25-22) και κατέλαβε τελικά την Τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Ένωσης ΕΣΠΕΜ. 

Γεωργαντάς: "Εγώ καλά σου τα `λεγα και τ' άκουγες παράλογα"


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Οκτώβριος 2016 στη Βουλή: Όταν ο Γεωργαντάς έλεγε στον Σπίρτζη για τους νεκρούς από τροχαία ατυχήματα στην ΠΑΘΕ και ο Υπουργός απέφευγε να απαντήσει.

Oδηγίες στους καταστηματάρχες για ωράριο και δώρο Πάσχα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει για την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις ημέρες του Πάσχα, για την Κυριακή των Βαΐων και την καταβολή του Δώρου στους εργαζόμενους

Παύλος Μελάς: 148 χρόνια από τη γέννησή του

Εκατόν σαράντα οκτώ χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη γέννηση του Παύλου Μελά (29 Μαρτίου 1870, στη Μασσαλία), το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον αγώνα για την απελευθέρωση της Μακεδονίας από την οθωμανική αυτοκρατορία.

"Ευχαριστούμε θερμά τις ενορίες Σταυροχωρίου και Καστανιών"

"Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/ριες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά τις ενορίες του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Σταυροχωρίου και Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστανιών για τη γενναιόδωρη προσφορά τους σε είδη τροφίμων και σε αγαθά καθημερινής χρήσεως στους μαθητές/τριες του σχολείου μας ενόψει των εορτών του Πάσχα."

"Φτάνει πια - ΟΧΙ άλλο αίμα στην άσφαλτο

Υπογράφει ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος
Δημοσιογράφος - Διευθυντής Ράδιο Επιλογές 
Την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, στις 11.00 πμ συγκεντρωνόμαστε όλοι στα πρατήρια ΕΚΟ (ΠΛΑΖΑ) στην ΠΑΘΕ λίγο έξω από το Πολύκαστρο και διατυμπανίζουμε προς κάθε κατεύθυνση την αγανάκτηση και τον φόβο μας για τον απαράδεκτο και φονικότερο διεθνή δρόμο της Ευρώπης. 

ΕΦΕΤ: Συμβουλές προς τους καταναλωτές για την περίοδο του Πάσχα

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., ανταποκρινόμενος στο ρόλο του για την προστασία της υγείας των καταναλωτών από διατροφικούς κινδύνους, καθώς και των συμφερόντων τους από πρακτικές υπονόμευσης, προβλέπει την εντατικοποίηση των ελέγχων που διενεργούνται στην αγορά των τροφίμων κατά την περίοδο του Πάσχα έχοντας ήδη εντάξει τους ελέγχους αυτούς στον ετήσιο προγραμματισμό του.