Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Οι δρομείς υγείας Κιλκίς στον 13ο Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Την Κυριακή 1 Απριλίου διεξήχθη ο 13ος Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος και μαζί οι παράλληλοι αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων αλλά και 1.000 μέτρων για παιδιά. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς έδωσε το παρών με πολλούς αθλητές συμμετέχοντας και στηρίζοντας αυτήν την αθλητική γιορτή. 

Αυστηροί έλεγχοι από το ΥΠΑΑΤ σε όλα τα στάδια διακίνησης προϊόντων και ειδικά για τα αμνοερίφια

Συνέντευξη Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου στο κανάλι της Βουλής
Εδώ και μία εβδομάδα και μέχρι το Πάσχα, όλες οι υπηρεσίες ελέγχου του Υπουργείου βρίσκονται σε αυξημένη κινητικότητα, ελέγχοντας τη διακίνηση προϊόντων σε όλα τα στάδια, από τις πύλες εισόδου, τους τόπους παραγωγής, μέχρι τους χώρους πώλησης, προκειμένου να προστατεύσουμε τους καταναλωτές και το δημόσιο συμφέρον.

Χιλιάδες κόσμου χθες το «Παλαί Ντε Σπορ» στη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Πλημμύρισε χθες από χιλιάδες κόσμου το «Παλαί Ντε Σπορ» στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη μεγάλη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου, που ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ.

Στην Ξάνθη η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η ετήσια διήμερη εκδρομή της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 5-6 Μαΐου στη πόλη της Ξάνθης.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50 ευρώ το άτομο, και περιλαμβάνεται η μεταφορά, η διαμονή στο ξενοδοχείο Le Chalet, στο οποίο υπάρχει πλήρες μενού με μεσημεριανό, βραδινό και πρωινό.

Ευχές Πάσχα από τον γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς, Σταμάτη Παπουλίδη

Η στέβια απειλεί το ζαχαροζούμι της Coca Cola

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Σε δύο παλαιότερα άρθρα μου υπογράμμιζα τη σημασία που έχει για την ελληνική οικονομία η καλλιέργεια και η αξιοποίηση του φυτού στέβια. Οι αναφορές μου γινόταν σε σχέση με τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Coca Cola και το Κίνημα “Ούτε γουλιά Coca Cola”. 

Ευχές Πάσχα από τον πολιτευτή της Ν.Δ. Σούλη Καζαντζίδη


6η Τελετή απονομής «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος 2018»

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία περισσότερων των 400 ατόμων, πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, στο ξενοδοχείο The Met, στη Θεσσαλονίκη, η 6η τελετή απονομής του θεσμού Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος 2018.

Επέκταση του πιστωτικού ορίου της «Κάρτας του Αγρότη» και με το «Πρασίνισμα»

Μετά από αίτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, επήλθε συμφωνία με τις τράπεζες που έχουν συμβληθεί μαζί του για την έκδοση της «Κάρτας του Αγρότη», και επεκτείνεται το πιστωτικό όριο χρηματοδότησης των αγροτών, λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνον τη Βασική Ενίσχυση, όπως σήμερα, αλλά και το λεγόμενο «Πρασίνισμα».

Ευχές Πάσχα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανερής


Δήλωση Γεωργαντά, σχετικά με την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 3Κ/2018

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, σχετικά με την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων της Προκήρυξης 3Κ/2018 για τις προσλήψεις στους Δήμους, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ευχές Πάσχα από την Συντεχνία Αρτοποιών νομού Κιλκίς


Υπουργική Απόφαση για το στατικό έλεγχο αυθαίρετων κατασκευών

Υπεγράφη από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη, η απόφαση που ρυθμίζει τα θέματα σχετικά με το στατικό έλεγχο των αυθαίρετων κατασκευών, οι οποίες υπάγονται στο νόμο για την προστασία και τον έλεγχο του δομημένου περιβάλλοντος.

Εκδήλωση της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ με θέμα: «Οι σύγχρονες ανάγκες της εργαζόμενης γυναίκας και οι προϋποθέσεις ικανοποίησής τους»

Ανακοίνωση Τ.Ο. Κιλκίς του ΚΚΕ 
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: «Οι σύγχρονες ανάγκες της εργαζόμενης γυναίκας και οι προϋποθέσεις ικανοποίησής τους», την Τετάρτη 18 Απρίλη, στις 6:30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς (Βυζαντίου 3). 

Ευχές Πάσχα από το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "ΚΙΝΗΤΡΟ" Κιλκίς


Πληρωμή 30 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις

Αποζημιώσεις ύψους 29.782.353,10 ευρώ θα καταβάλλει ο ΕΛ.Γ.Α. αύριο, 3 Απριλίου 2018, σε 16.348 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους. Ειδικότερα, οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια, στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο, που συνέβησαν εντός του 2017.

Για τρίτη φορά διεθνές βραβείο για το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Το 5ο Δημοτικό Κιλκίς είναι, εδώ και οκτώ χρόνια μέλος του διεθνούς θεματικού δικτύου Learning about forests – Μαθαίνω για τα Δάση, του οποίου εθνικός συντονιστής για την Ελλάδα είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), μέλος του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, F.E.E. 

Παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολή αιτήσεων σε επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων ηλικίας 18-24 ετών

Ανακοινώνεται ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων των υποψηφίων ωφελούμενων (ανέργων ηλικίας 18-24 ετών) στον Γ' ΚΥΚΛΟ των Πράξεων: "Δράσεις κατάρτισης, πιστοποίησης και συμβουλευτικής υποστήριξης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics" και "Δράσεις κατάρτισης, πιστοποίησης και συμβουλευτικής υποστήριξης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του εξαγωγικού εμπορίου προϊόντων με έμφαση στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής"

Νίκησε εντός έδρας και τον Εθνικό Κοζάνης ο Άτλας Κιλκίς

Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος)
Ο Άτλας Κιλκίς το Σάββατο νίκησε εντός έδρας και τον Εθνικό Κοζάνης με 3-0 σετ (25-15, 25-22, 25-16)

Ευχές Πάσχα από τον δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη


Ημερίδα Ενημέρωσης του Κέντρου Κοινότητας στην Δημοτική Ενότητα Γουμένισσας

Την Τρίτη 28 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ημερίδα ενημέρωσης των κατοίκων και των φορέων της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας για τους στόχους, τις υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας.

Κιλκίς: Δείτε Video - αφιέρωμα στην καθημερινότητα αυτιστικών παιδιών


Η Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και το Κέντρο Κοινωνικής Κιλκίς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό στις 2 Απριλίου, προσεγγίζει το θέμα του αυτισμού μέσα από την καθημερινότητα ανθρώπων που το βιώνουν. Το Video δημιουργήθηκε στο Κιλκίς την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Ευτυχώς δεν θα αποξηρανθεί η λίμνη Δοϊράνη

Για φέτος το πρωταπριλιάτικο ψέμα της Γνώμης αφορούσε την αποξήρανση της λίμνης Δοϊράνης. Επιπλέον περιελάμβανε την ταυτόχρονη δημιουργία οπωρώνα, κατασκευή νέων εργοστασίων στο Σταυροχώρι, αξιοποίηση αεροδρομίου Νέας καβάλας, νέες θέσεις εργασίας κτλ.