Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Συνελήφθη 29χρονος στους Ευζώνους για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (9 Απριλίου 2018) το βράδυ στους Ευζώνους, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 29χρονος υπήκοος Πακιστάν, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Ξεχώρισαν οι αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς, στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

Με αισθητή την παρουσία των αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Κιλκίς πραγματοποιήθηκε τη Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου, στο δημοτικό στάδιο της Κατερίνης το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Παίδων και Κορασίδων με τη συμμετοχή των σωματείων από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας

Το αποσταγμένο νερό, το νερό της υγείας


Του Κώστα Πουντζουκίδη*
Το αποσταγμένο νερό είναι το νερό το οποίο τρέχει μέσα σε όλες τις μορφές ζωής.  Όλοι πρέπει να αλλάξουν το πόσιμο νερό τους σε αποσταγμένο νερό.
Το αποσταγμένο νερό είναι ο σπουδαιότερος διαλύτης στη γη.

Η Οδική Ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία τον Μάρτιο 2018

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Μάρτιο του έτους 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα. 

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) τον Μάρτιο 2018

Κατά τη διάρκεια του μήνα Μαρτίου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 627 άτομα και ειδικότερα:

Θεσσαλονίκη: Η Ελένη Βιτάλη στην Αποθήκη του Μύλου

Λαμπάδες Αγάπης από την "Ανάσα Ευαισθησίας" στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Ανακοίνωση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Η πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς κ. Χριστίνα Κουρουζίδου θέλησε εν όψει Πάσχα να αναλάβει μια ακόμη πρωτοβουλία προς ένδειξη Αγάπης και Σεβασμού στους Ιατρούς, Νοσοκόμες/ους και όλους τους εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς.