Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας δίπλα στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Κιλκίς

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
O Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς διακρίνεται για την ευαισθησία του στο θέμα υγείας ατόμων και ιδιαίτερα παιδιών.

Οι Long Live στο Take Five Live Stage Kilkis

Ο Λάκης Παπαδόπουλος στο Take Five Live Stage Kilkis


Αθήνα: Σεμινάριο Ιστορίας με θέμα, "Το Αρμενικό Ζήτημα και οι απαρχές της εμφάνισής του"

Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου Σύγχρονης Ιστορίας που λαμβάνει χώρα στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς («Έπαυλη Δροσίνη»-Βιβλιοθήκη Δήμου, Oδός Αγ. Θεοδώρων & Κυριακού, Κηφισιά) ο ιστορικός Ιωάννης Ασπροποταμίτης, θα παρουσιάσει την Παρασκευή 20 Απριλίου, 7.00 μ.μ. το θέμα:"Το Αρμενικό Ζήτημα και οι απαρχές της εμφάνισής του".

Δήμος Κιλκίς: Διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

Ο Δήμος Κιλκίς εκπονεί «Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας» στο πλαίσιο ενός στοχευμένου σχεδιασμού για την υλοποίηση έργων βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και επισκεπτών του. Πρόκειται για μία παρέμβαση βάσει της οποίας θα επιλεγούν και θα ιεραρχηθούν προτάσεις με γνώμονα τις αρχές της βιώσιμης κινητικότητας.

Οικογενειακή γιορτή ΚΔΕΚ με ΚΑΠΗ Κιλκίς, για τις πασχαλινές γιορτές

Μια πολύ ζεστή εκδήλωση πραγματοποίησε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (ΚΔΕΚ) για τα μέλη του ΚΑΠΗ λίγες μέρες πριν από τις γιορτές του Πάσχα στο α' εντευκτήριο του ΚΑΠΗ Κιλκίς.

Ημερήσια εκδρομή ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς στην Παναγία Σουμελά

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (ΚΔΕΚ) διοργανώνει ημερήσια εκδρομή για τα εγγεγραμμένα μέλη του ΚΑΠΗ στην ιερά μονή Παναγίας Σουμελά Βερμίου την Κυριακή 20 Μαϊου.

Τσιτουρίδης: "Κάποιος να προστατεύσει τον Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή"

Υπογράφει ο Σάββας Τσιτουρίδης
τ. Βουλευτής και Υπουργός
«Άκουσα σήμερα το πρωί τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του ν. Σερρών κ. Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή να δηλώνει σε τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας πως είναι η πρώτη φορά, ίσως, στην μεταπολίτευση που η Νέα Δημοκρατία λέει πολύ σοβαρά και πολύ λίγα πράγματα.

Απόφαση για δυνατότητα εκτατικής και ημισταυλισμένης χοιροτροφίας σε δάση

Ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η με αριθμό 165390/590/22-03-2018 απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΦΕΚ 1128 Β’) που αφορά στην ολοκλήρωση της δυνατότητας εκτατικής και ημισταυλισμένης χοιροτροφίας σε δάση (ΑΔΑ:ΩΣ7Ψ4653Π8-7Β6).

ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Το τελευταίο βήμα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κορασίδων

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Πανέτοιμη η ομάδα Κορασίδων του Αίαντα ανυπομονεί για τον τελευταίο αγώνα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κορασίδων ΚΔ Μακεδονίας.

H παράσταση «Γάμος αλά …Ρωσικά» στη Θεσσαλονίκη

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει την θεατρική παράσταση με τίτλο: «Γάμος αλά …Ρωσικά» κωμικές ιστορίες του Άντον Τσέχωφ σε σκηνοθεσία του Κορνήλιου Ρουσάκη, από την ομάδα τέχνης «Θεατράλε», την Κυριακή 22 και την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 και ώρα 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Κιλκίς: Συνέλαβαν δύο Αλβανούς για παράνομη μεταφορά ενός Αλβανού

Συνελήφθησαν σήμερα (19 Απριλίου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 31 και 27 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε ο 31χρονος, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει τον ομοεθνή του, ο οποίος είχε εισέλθει νωρίτερα παράνομα στη χώρα. 

Δήμος Κιλκίς: Χορήγηση ειδικού βοηθήματος για την επανασύνδεση ρεύματος

Σε εφαρμογή της κοινής υπουργικής απόφασης (ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/7408/1228/8-2-2018) που αφορά την εφάπαξ χορήγηση ειδικού επιδόματος σε νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα που είναι αποσυνδεδεμένα από το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας ξεκίνησε να δέχεται αιτήσεις πολιτών για τη χορήγηση του ειδικού επιδόματος αυτού με σκοπό την επανασύνδεσή τους στην παροχή ρεύματος. Απαραίτητα κριτήρια – προϋποθέσεις που τίθενται για την καταβολή του ειδικού επιδόματος είναι:

Σέρρες: Πεζός 41 ετών, σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σήμερα (19 Απριλίου 2018) και ώρα 05.20 περίπου, στο 79οχιλιόμετρο του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Προμαχώνα, ΙΧΕ όχημα που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός παρέσυρε 41χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 41χρονου.

Απαγορεύεται το ψάρεμα στους ποταμούς, παραποτάμους, χειμάρρους της Κεντρικής Μακεδονίας



Το Τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει την απαγόρευση ενάσκησης επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας στους ποταμούς, παραποτάμους, χειμάρρους και λοιπά ρέοντα ύδατα της Π.Κ.Μ. για το έτος 2018, με σκοπό την προστασία της αναπαραγωγής των ιχθυοπληθυσμών αυτών.

«Άσκηση Πυρόσβεσης» στο Γηροκομείο Κιλκίς

Η ετήσια «Άσκηση Πυρόσβεσης» της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο παράρτημα του Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ. Οίκος Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς, την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. και θα έχει διάρκεια δύο ώρες.

Γεωργαντάς: "Κυρία Γεροβασίλη, περιμένουμε απαντήσεις και όχι συνθήματα"

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς, σχετικά με τη συστηματική άρνηση της κ. Γεροβασίλη να δώσει απαντήσεις κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δέσμευση Τόσκα για το κτίριο Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας

Δείτε Video από το αφιέρωμα στην Σοφία Βέμπο, στο Κιλκίς


Αφιέρωμα στην Σοφία Βέμπο, από μαθήτριες του Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς με καθηγήτρια την Βάσω Βαϊούλη, την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μητρόπολης Κιλκίς.

Σεμινάριο για την διαχείριση του μαθητικού άγχους στο Γαλλικό Κιλκίς

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Γάτου σε συνεργασία με τη Hillside Press προσκαλούν γονείς/κηδεμόνες και μαθητές στο σεμινάριο "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΑΓΧΟΥΣ". 

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι εκδηλώσεις της επετείου των 100 χρόνων από τη Μάχη του Σκρα

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπιου Παυλόπουλου, θα πραγματοποιηθούν φέτος, στον Δήμο Παιονίας του Νομού Κιλκίς, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των 100 χρόνων από τη Μάχη του Σκρα. 

Θέση εργασίας στην Νέα Σάντα Κιλκίς (19/4/2018)

Από παραγωγική μονάδα στη Νέα Σάντα Κιλκίς, ζητείται τεχνικός συντήρησης,
Δείτε ΕΔΩ

Ξεκίνησε το Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ξεκίνησε το Πρόγραμμα Καταπολέμησης Κουνουπιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που υλοποιεί η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Κ.Μ., με επίγειες δράσεις καταπολέμησης στην ευρύτερη περιοχή.

Δήμος Κιλκίς: Ολοκληρώθηκε η καταχώρηση των οικιστικών περιγραμμάτων

Ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των ορίων οικισμών του Δήμου Κιλκίς, σε ότι αφορά τους δασικούς χάρτες και μάλιστα πολύ νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία που έχει θέσει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.