Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Πρωταθλήτρια η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού μόλις στην δεύτερη χρονιά της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, κατάφερε να πάρει την άνοδο στην Β΄ Εθνική Κατηγορία, κερδίζοντας το απόγευμα της Κυριακής με 2-1 την Δόξα 2016. 

Σλοβακία: Σφυρίζει ο διαιτητής, σφυρίζει και το τρένο!


Άντε να το δούμε και στο γήπεδο του Κιλκισιακού!
Το Čierny Balog είναι μια κωμόπολη 5.500 χιλιάδων περίπου κατοίκων και βρίσκεται στην κεντρική Σλοβακία. Τουριστικά δεν θα λέγαμε πως έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά στο τοπικό γήπεδο ποδοσφαίρου συμβαίνει κάτι πολύ παράξενο που αρχίζει να προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες. 

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς συγχαίρει τους αθλητές του

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς 
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς συγχαίρει τους αθλητές του για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους στο 3ο διασυλλογικό αγώνα ιππικής αντοχής που πραγματοποιήθηκε στον ιππικό όμιλο Πιερίας στις 22/4/2018. 

"Μάθημα σολφέζ" από το "Πόλις"


Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον αγαπημένο Έλληνα συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο, διοργάνωσε το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό σύνολο «η πόλις», το διήμερο 19 και 20 Απριλίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Στην Κρακοβία, Ιστίμπεη, Σφενδάμη και Βόλο πήγε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Το Σαββατοκύριακο 21-22 Απριλίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς συμμετείχε σε αγώνες που έγιναν σε διαφορά μέρη της χώρας αλλά και στο εξωτερικό. 

Επαναπατρισμός κύλικας από την Γερμανία

Στις 6 Απριλίου 2018 επαναπατρίστηκε από τη Γερμανία μία ακέραια μελαμβαφής κύλικα Κλασικής περιόδου. Την κύλικα παρέδωσε οικειοθελώς στην Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο ένας Γερμανός πολίτης. 

Δείτε Video από το σεμινάριο για την διαχείριση του μαθητικού άγχους στον Γαλλικό Κιλκίς


Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών "Γάτου" σε συνεργασία με την Hillside Press διοργάνωσαν σεμινάριο για γονείς/κηδεμόνες και μαθητές με τίτλο "Διαχείριση του μαθητικού άγχους", την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλλικού "Ο Εχέδωρος", με ομιλητή τον εκπαιδευτικό σύμβουλο Κώστα Νικολαΐδη.

Αυτός είναι ο 33χρονος που έκλεβε πολυτελή αυτοκίνητα στην Αθήνα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 33χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 10-3-2018 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαρουσίου, για κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού.

Παρίσταναν τους υπαλλήλους ΔΕΗ και λήστευαν ανυποψίαστους ηλικιωμένους

Συνελήφθησαν στις 20 Απριλίου 2018 το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 2 ημεδαποί ηλικίας 35 και 58 ετών, για απάτη σε 82χρονη ημεδαπή στην Κατερίνη.

Οι πεπεισμένοι


Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης 
Οι πεπεισμένοι (Θεατρικόν έργον εις πράξεις τρεις) 
Πρωταγωνιστούν: 
- Οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας, 
- Οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ που είναι πρώην οπαδοί του ΠΑΣΟΚ και 
- Οπαδοί του ΠΑΣΟΚ που παραμένουν μέχρι και σήμερα στο ΠΑΣΟΚ 

Χαλκιδική: Στα 41 του χρόνια, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Σήμερα (22 Απριλίου 2018) το πρωί σε Δημοτική Οδό στην περιοχή Βουρβουρού Χαλκιδικής, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε περίφραξη οικίας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 41χρονου. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας.

The Fresh Show στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 26-28 Απριλίου 2018

Tο μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός φρούτων και λαχανικών που διεξάγεται στην περιοχή των Βαλκανίων, η έκθεση Freskon, πραγματοποιείται από τις 26-28 Απριλίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Ζωντανά από τη Νέα Υόρκη, η παρέλαση για την 25η Μαρτίου

Σε απευθείας μετάδοση αυτή την Κυριακή 22 Απριλίου στις 20:45 στην 4Ε, παρακολουθήστε ολόκληρη την παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν, στην καρδιά της Νέας Υόρκης, στις Η.Π.Α.
Τα δυνατά μηνύματα από τους Έλληνες της Αμερικής, προς τη Μητροπολιτική Ελλάδα, προς τους φίλους αλλά και τους εχθρούς της.

Δείτε την παρέλαση εδώ