Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Δείτε Video από την εκδήλωση με τίτλο “Το Κιλκίς της Ιστορίας… ”


Με πρωτοβουλία μελών και στελεχών του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης (ΚΕ.ΑΣ.Μ.) πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, ανοιχτή εκδήλωση με θέμα καθαρά τοπικού χαρακτήρα και ομιλητές τους, Βασιλειάδη Νικ., Επικ. Καθηγητή Ιστορίας του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του ΠΑ.ΜΑΚ., Δικηγόρο, Νατσιό Δημήτριο, Δάσκαλο, Θεολόγο και Θεοχαράκη Ηλ. Μιχαήλ, Οικονομολόγο.

Βέροια: 30χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σήμερα (25 Απριλίου 2018) και ώρα 11.20, στο 282ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού στο ύψος του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων (ΣΕΑ) Πλατάνου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε προστατευτικά στηθαία και ανατράπηκε σε πρανές του δρόμου, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 30χρονου. 

Ανακοίνωση Περιφέρειας για την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Με αφορμή την 28η Απριλίου, την οποία ο Διεθνής Οργανισμός Εργασίας (International Labour Organization) και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Health Organization) έχουν καθιερώσει από το 2003 ως Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς σε εκδήλωση της Ομοσπονδίας Βαρήκοων (Κωφών)

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Εκδήλωση της Ομοσπονδίας Βαρήκοων (Κωφών) διεξήχθη στον αμφιθέατρο χώρο της Δημαρχίας Πανοράματος τον μήνα Μάρτιο 2018. Στόχος της διοργάνωσης ήταν να περάσει το μήνυμα ότι όλοι μπορούν να έχουν την ικανότητα αρκεί να προσπαθήσουν.

Συλλυπητήρια ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς για τον θάνατο του Ευθύμη Ταχτσόγλου


"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας Κιλκίς “ΤΕΧΝΗ”, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Ευθύμη Ταχτσόγλου, πατέρα του Αντιπροέδρου του συλλόγου, Σωτήρη Ταχτσόγλου."

Δείτε Video από την «Άσκηση Πυρόσβεσης» στο Γηροκομείο Κιλκίς


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η άσκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς στον χώρο του Γηροκομείου την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, στις 10 π.μ.

Δήμος Κιλκίς: Νέα παράταση στο πρόγραμμα ''Στέγαση και Επανένταξη''

Νέα εντεκάμηνη παράταση πήρε το πρόγραμμα ''Στέγαση και Επανένταξη'' που υλοποιεί ο Δήμος Κιλκίς με απόφαση του υπ. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Κιλκίς: Περιβαλλοντική δράση Let's do it Greece 2018

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Κιλκίς συντονίζεται με τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική δράση Let's do it Greece 2018 – Γίνε εσύ η αλλαγή που περιμένεις και αποδύεται σε μια δυναμική προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση πόρων.

Συνελήφθη 41χρονος Αλβανός για ζωοκτονία και ζωοκλοπή

Συνελήφθη χθες (24 Απριλίου 2018) το απόγευμα στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής για ζωοκτονία – ζωοκλοπή.

Προκήρυξη επιλογής σπουδαστών/σπουδαστριών για τις στρατιωτικές σχολές ακαδημαϊκού έτους 2018-19

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ η προκήρυξη επιλογής σπουδαστών/σπουδαστριών για τις στρατιωτικές σχολές ακαδημαϊκού έτους 2018-19. Οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές διαδικασίες για την εισαγωγή τους μέχρι και 10 Μαΐου 2018.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (25/4/2018)

Ζητούνται παιδαγωγοί ή γυμναστές για δημιουργική απασχόληση παιδιών στο ψυχαγωγικό αγρόκτημα Ιππασίας και Περιπέτειας Ράντσο Κιλκίς.
Αποστολή βιογραφικών στο email: ranchokilkis@gmail.com

Ενοικιάζεται κατάστημα στο Κιλκίς - 19/4/2018

Ενοικιάζεται κατάστημα 54 τ.μ. Επτανήσου με 21ης Ιουνίου (πλησίον Δικαστηρίων Κιλκίς), ετοιμοπαράδοτο με πατάρι και WC με προθάλαμο. Πληροφορίες: 6946081649

Παίονες αστυνομικοί τσάκωσαν στην Πέλλα 54χρονο για καλλιέργεια 502 χασισόδεντρων

Συνελήφθη χθες (24 Απριλίου 2018) το πρωί, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 54χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Λάζαρος Δελήπαλτας: "Ήμασταν η καλύτερη ομάδα"

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο προπονητής της Γυναικείας Ομάδας του Κιλκισιακού Λάζαρος Δελήπαλτας μίλησε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου για τον θρίαμβο της Κυριακής, το πως έζησε το κυριακάτικο ματς, τον στόχο του Κυπέλλου, και ευχαρίστησε τους πάντες.