Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Δήμος Κιλκίς: Πρώτη θεματική διαβούλευση για το Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Β.Α.Κ.)

Ο Δήμος Κιλκίς, υιοθετώντας τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές της βιώσιμης ανάπτυξης και του σύγχρονου σχεδιασμού και οργάνωσης των πόλεων, προωθεί την υλοποίηση Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΣΒΑΚ).

Δείτε Video από το Εργαστήρι με θέμα "Μarketing Tips - Ηλεκτρονικό εμπόριο"


Εργαστήρι με θέμα "Μarketing Tips - Ηλεκτρονικό εμπόριο" πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κιλκίς την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018.

Κιλκίς: Ενημερωτική συνάντηση για τις αδελφοποιήσεις σχολείων

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε στο γραφείο του την επίσκεψη εκπαιδευτικής αντιπροσωπείας η οποία με επικεφαλής τον Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς Άρη Παπαδόπουλο τον ενημέρωσε για το σχεδιαζόμενο πρόγραμμα αδελφοποίησης του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς με το Γενικό Σχολείο Merchnskogo της ρωσικής πόλης Krymsky.

Έγκριση 5.000 αδειών πλανόδιου εμπορίου για παραγωγούς αγροτικών προϊόντων

Στην ομόφωνη έγκριση 5.000 αδειών πλανόδιου εμπορίου για παραγωγούς αγροτικών προϊόντων προχώρησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από εισήγηση του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κώστα Γιουτίκα, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του σώματος.

Επιστολή Βεργίδη προς ΤΑΙΠΕΔ για τον δρόμο καρμανιόλα

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς 
Πριν λίγες μέρες θρηνήσαμε ακόμη έξι (6) νεκρούς, που προστέθηκαν στο μακρύ κατάλογο των θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων, ύστερα από μετωπικές συγκρούσεις στο τμήμα της ΠΑΘΕ Χαλάστρα – Πολύκαστρο. Στο τμήμα, που είναι το μοναδικό στο κεντρικό δίκτυο της χώρας στο οποίο δεν υφίσταται διαχωριστική νησίδα σε μήκος 44,2 χιλιόμετρα.

Γλυφάδα: Αυτά είναι τα δύο άτομα που λήστεψαν ηλικιωμένο

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ατόμων, οι οποίοι στις 26-3-2018, διέπραξαν ληστεία σε οικία ηλικιωμένου στην Γλυφάδα και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας.

Κιλκίς: Συνελήφθη 52χρονος για καλλιέργεια χασισιού σε γλάστρες μέσα στη στάνη του

Συνελήφθη χθες (25 Απριλίου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 53χρονος ημεδαπός, διότι σε ποιμνιοστάσιο του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 5 φυτά κάνναβης σε γλάστρες, τα οποία κατασχέθηκαν. 

Με την πληρωμή των επικουρικών συντάξεων του Μαΐου η παρακράτηση της εισφοράς αλληλεγγύης

Με την πληρωμή των επικουρικών συντάξεων του μηνός Μαΐου (Πέμπτη 3 Μαΐου 2018) και εφεξής, η παρακράτηση της εισφοράς αλληλεγγύης του Ν. 3986/2011 υπέρ του ΑΚΑΓΕ θα υπολογίζεται στα καταβαλλόμενα ποσά συντάξεων του ΕΤΕΑΕΠ.

Αυτά είναι τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονία

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε στη σημερινή συνεδρίασή του την επιλογή των 11 μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΣΕΚ-ΠΚΜ), που συγκροτείται πλέον σε σώμα.

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης συναντάει τη Λίνα Νικολακοπούλου, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης, ένας από τους πιο ιδιαίτερους τραγουδιστές της νέας γενιάς, ερμηνεύει με ευαισθησία και δύναμη τα εμβληματικά τραγούδια της σπουδαίας Λίνας Νικολακοπούλου.

Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 30 Απριλίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Επικοινωνία μέσω διαδικτύου και Κοινωνική Δικτύωση σε μια μικρή επιχείρηση

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς πρόκειται να υλοποιήσει το πρόγραμμα ΕΡΜΕΙΟΝ+, με θέμα «Η επικοινωνία μέσω διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την μικρή επιχείρηση»και σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

To 2ο Γυμνάσιο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς απέκτησαν αδελφάκι

Υπογράφηκε στις 23 Απριλίου 2018 σε εκδήλωση που έλαβε χώρα σε αίθουσα του ξενοδοχείου Μακεδονία Pallace, σύμφωνο συνεργασίας ανάμεσα στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς και το σχολείο Merchnskogo της πόλης Κrymsky του Κρασνοντάρ. 

Συμπόσιο για την Ποντιακή Παράδοση


ΚΔΑΠ Kinesis for Kids: Καλοκαιρινές δράσεις - διακοπές

Δελτίο Τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Το Καλοκαίρι πλησιάζει. Αρχίζουμε έντονα να μπαίνουμε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Εμείς το ΚΔΑΠ Kinesis for kids σε συνεργασία με την αθλητική παιδική κατασκήνωση Skouras Sports Camp οργανώνουμε μία όμορφη δράση την καλοκαιρινή περίοδο του Αυγούστου (20/08 Δευτέρα έως και Κυριακή 26/08). 

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (26/4/2018)

Το Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος ζητάει προσωπικό για τις θέσεις του Σέρβις, Παραγωγής και Φύλαξης στον παιδότοπο.
Για βιογραφικά στο e-mail: alexandroscenter@gmail.com
Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 6949197722 - 2341070313

H παγκόσμια ημέρα Βιβλίου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Ανακοίνωση 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
H παγκόσμια ημέρα Βιβλίου, ως θεσμός, διοργανώνεται σε ετήσια βάση από την Unesco, με σκοπό την προώθηση και την προβολή της ανάγνωσης - και όχι μόνο της ανάγνωσης. Η Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου είναι και γιορτή των εκδοτών και των πνευματικών δικαιωμάτων. 

Ολοκληρώθηκαν οι πανελλήνιοι αγώνες πετοσφαίρισης 2017-18 Λυκείων Κιλκίς και Λάρισας

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 (ώρα 11.00 π.μ) πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας ο αγώνας της Γ΄Φάσης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης 2017-18.

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες καλαθοσφαίρισης 2017-18 Γυμνασίων νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» Καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής για τους μαθητές-τριες των Γυμνασίων Κιλκίς για το σχολικό έτος 2017-18.

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες πετοσφαίρισης 2017-18 Γυμνασίων νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» Πετοσφαίρισης που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής για τους μαθητές-τριες των Γυμνασίων Κιλκίς για το σχολικό έτος 2017-18.