Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Απόλυτος προορισμός για εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδρομές το «Ράντσο Κιλκίς»

Δελτίο τύπου Ράντσου Κιλκίς
Προγραμματίστε εγκαίρως τη σχολική σας εκδρομή, εκδρομές με γκρουπ και ομάδες στο Ψυχαγωγικό Αγρόκτημα Ράντσο Κιλκίς. Το Ψυχαγωγικό Αγρόκτημα Ιππασίας και Περιπέτειας «Ράντσο Κιλκίς» αποτελεί καθημερινά προορισμό για εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδρομές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. 

Volvo: «Βόρειο σέλας» σε 4 τροχούς - To XC40 «εισβάλλει» με αξιώσεις και στην ελληνική αγορά

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Ξεκινάμε από τα βασικά. «Σας αρέσει το νέο XC40;». H απάντηση στην ερώτηση, από τις περισσότερες γυναίκες και πάρα πολλούς άνδρες, είναι ανεπιφύλακτα «ναι». Πρόκειται για το τρίτο SUV στην γκάμα της Volvo -έπειτα από τα XC90 και XC60- και το μικρότερο από πλευράς διαστάσεων. 

Επίσκεψη και ξενάγηση στον κήπο γνώσης του παιδότοπου Sigmaland

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Άκρως εκπαιδευτικό ήταν το πρωινό του Σαββάτου 28 Απριλίου 2018 για τα παιδιά του ΚΔΑΠ Kinesis for kids. 

Πρόκριση στο Κύπελλο για τα κορίτσια του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος Κορασίδων πήρε ο Κιλκισιακός που επιβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής με 1-0 της Καστοριάς. Στις 13 Μαΐου θα προκύψει ο αντίπαλος που θα είναι είτε η Ελασσόνα είτε οι Νέες Τρικάλων, και μια εβδομάδα μετά θα γίνει η αναμέτρηση με την έδρα να ορίζεται κατόπιν κληρώσεως.

Δείτε Video από την ημερίδα με θέμα "Η ταυτότητα και η διδακτική της Ποντιακής Διαλέκτου"


Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς συνδιοργάνωσε με τον Ποντιακό Πολιτιστικό Σύλλογο Χωρυγίου, ημερίδα με θέμα "Ποντιακή Διάλεκτος: Η ταυτότητα και η διδακτική της"Η ημερίδα θα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, στις 11.00 π.μ. στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Ο Γ. Γεωργαντάς ρωτά για την "Προετοιμασία Πυροσβεστικού Σώματος για την αντιπυρική περίοδο»

Δελτίο τύπου
Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς μαζί με άλλους 7 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συμπεριλαμβανομένου του αρμόδιου αναπληρωτή Τομεάρχη Μάξιμου Χαρακόπουλου συνυπέγραψαν ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών σχετικά με την επιχειρησιακή ετοιμότητα των μέσων δασοπυρόσβεσης ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.

Δείτε Video από την δράση Let's do it Greece 2018 στο Κιλκίς


Η περιβαλλοντική δράση Let's do it Greece 2018 πραγματοποιήθηκε από τον δήμο Κιλκίς, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, στην αναπλασμένη περιοχή του Πάρκου – Κήπου από τις 11:00 έως τις 13:00 με τη συνεργασία και υποστήριξη του τοπικού τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και της Περιβαλλοντικής Ομάδας του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς.

Θέσεις εργασίας στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids 2 (29/4/2018)

Ανακοίνωση Kinesis-Gym Kilkis
Στα πλαίσια της στελέχωσης της νέας μας δομής, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids 2°(Μεγάλου Αλεξάνδρου και Περικλέους γωνία), αλλά και των καλοκαιρινών μας δραστηριοτήτων τόσο στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids 1° αλλά και του γυμναστηρίου μας Kinesis-Gym, ζητούμε:

Τι ισχύει για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις Μαΐου στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι, με βάση το Νόμο 4177/2013, και την υπ’αριθ.πρωτ. 113083/322 22-3-2017 απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη, θα ισχύσει η εφαρμογή του θεσμού των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων "mid-season sales", το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου 2018. 

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 10 θέσεις εργασίας στον Συνήγορο του Πολίτη

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 5Ε/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 14/19.4.2018, τ. ΑΣΕΠ), που αφορά στην πλήρωση δέκα (10) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Συνήγορο του Πολίτη, σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει.

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για την νέα προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 4Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 13/12-4-2018, τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εκατό τριών (103) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία Ύδρευσης Αποχέτευσης Πρωτεύουσας - ΕΥΔΑΠ Α.Ε., στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών), στην Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου – Α.Ε.ΔΙ.Κ. (Υπουργείο Οικονομικών ), στο Ελεγκτικό Συνέδριο (Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., στο Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας και στον Οίκο του Ναύτου (Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής).