Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Επισκέψεις Σχολείων και κοινού στην ΙΓ΄ Μαθητιάδα, στην Πρώτη Σερρών

Με κεντρικό σύνθημα «χωρίς το φόβο της αποτυχίας και το άγχος της νίκης» 1200 μαθητές από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο θα συναντηθούν και φέτος στην Πρώτη Σερρών, από 18 έως 22 Μαΐου, για να συμμετέχουν στην ΙΓ' Μαθητιάδα.

Διήμερη εμπειρία για τον Κιλκισιακό, στην Ξάνθη

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού πραγματοποίησε την καθιερωμένη διήμερη εκδρομή της στην πόλη της Ξάνθης το σαββατοκύριακο. Περισσότερα από 130 παιδιά και γονείς, με το προπονητικό τιμ και μέλη της διοίκησης του Κιλκισιακού βρέθηκαν στην όμορφη πόλη της Θράκης για να διασκεδάσουν, να κάνουν νέους φίλους και να δώσουν φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της Ξάνθης.

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) τον Απρίλιο 2018

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Απρίλιο του έτους 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) τον Απρίλιο 2018

Κατά τη διάρκεια του μήνα Απριλίου του 2018, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 671 άτομα και ειδικότερα:

Σάρωσε τα Κύπελλα ο Αλέξανδρος σε Τέρπυλλο και Παλιό Αγιονέρι

Δελτίο τύπου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς
Οι επιτυχίες του Σαββάτου, όπου η αντρική ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια της Α1 ΕΠΣ Κιλκίς συνεχίστηκαν και την Κυριακή για τα τμήματα της Ακαδημίας που συμμετείχαν σε τουρνουά σε Τέρπυλλο και Παλιό Αγιονέρι που διοργάνωσαν με επιτυχία η τοπικοί Σύλλογοι Ερμής και Ατρόμητος.

Πανάξιος Πρωταθλητής ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Το τίτλο του Πρωταθλητή της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς κατάφερε τελικά να κατακτήσει η αντρική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς.

Δηλώσεις Αποστόλου για τσίπουρο, αγροτικά χρέη και εκλογές

Στις δυνατότητες που δίνονται στους αγρότες να ρυθμίσουν τις παλιές οφειλές τους, αλλά και στα πραγματικά δεδομένα σχετικά με τη φορολόγηση του τσίπουρου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για το ΚΔΑΠ του Κιλκισιακού

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και το ΚΔΑΠ του Κιλκισιακού ενημερώνουν τους γονείς πως από τις 3.00μ.μ.-5.00μ.μ. στο γήπεδο του Σαλάτς και από τις 5.30μ.μ.-8.00μ.μ. στο κτίριο του Κιλκισιακού επί της οδού Παπαλουκά, μπορούν να προσκομίζουν τα απαραίτητα έγγραφα ούτως ώστε να κατατεθούν τον επόμενο μήνα οι αιτήσεις τους για τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Χατζησάββας: Οι ιδεοληψίες της αριστεράς είναι επικίνδυνες για το σύστημα απονομής δικαιοσύνης

Εκδήλωση ιστορικής μνήμης της Μάχης του Ραβινέ

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, έλαβε χώρα η 101η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση ιστορικής μνήμης της Μάχης του Ραβινέ στο Χαμηλό του Δήμου Παιονίας.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 28χρονο Σκοπιανό για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση σε βάρος του

Συνελήφθη χθες (7 Μαΐου 2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 28χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των ελληνικών Αρχών, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αιγαίου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.

Αναγγελία γάμου Γρηγορίου Νικολαΐδη και Ελένης Λουκά

Ο Γρηγόριος Νικολαΐδης
του Ιωάννη και της Κυριακής το γένος Νικολαΐδη που γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και κατοικεί Κορωπί Αττικής και η Ελένη Λουκά του Χρήστου και της Ζωίτσας το γένος Παπαμερκούρη που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στο Κορωπί Αττικής πρόκειται να τελέσουν γάμο τον μήνα Αύγουστο στο Κιλκίς στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Πετυχημένο το 1ο Φεστιβάλ Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στο Κιλκίς


Υπογράφει ο  Οδυσσέας Φραγγελάκης
Διευθυντής 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Κιλκίς 
Την Πέμπτη 03/05/2018 διοργανώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Επαγγελματικής Εκπαίδευσης-Μαθητείας στο Κιλκίς που είχε στόχο να ενημερώσει γονείς και μαθητές για τις δυνατότητες που προσφέρει η επαγγελματική εκπαίδευση. Το Φεστιβάλ είχε δύο σκέλη.

Παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολή αιτήσεων σε επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων ηλικίας 18-24 ετών

"Δράσεις κατάρτισης, πιστοποίησης και συμβουλευτικής υποστήριξης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics (κωδ. ΟΠΣ 5007947)" και "Δράσεις κατάρτισης, πιστοποίησης και συμβουλευτικής υποστήριξης για άνεργους νέους 18-24 ετών στον τομέα του εξαγωγικού εμπορίου προϊόντων με έμφαση στον πρωτογενή τομέα της παραγωγής(κωδ. ΟΠΣ 5007944)".

Φεστιβάλ ιστορικής αναβίωσης της μάχης του Ρούπελ


Φεστιβάλ ιστορικής αναβίωσης της μάχης του Ρούπελ, ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ελλάδα, συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Σιντικής στην εκδήλωση «Ρούπελ 1941. Η αναβίωση» (www.roupel1941.gr), που θα πραγματοποιηθεί στις 12 και τις 13 Μαΐου 2018 στο θρυλικό οχυρό Ρούπελ στις Σέρρες

Extra παραστάσεις για το Σπίτι της Μπερνάρντα 'Αλμπα από το Θέατρο του Άλλοτε στο Θέατρο Αυλαία

Λόγω μεγάλης ζήτησης, το Σπίτι της Μπερνάρντα 'Αλμπα από το Θέατρο του 'Αλλοτε θα πραγματοποιήσει 3 ακόμη επιπλέον παραστάσεις την Παρασκευή 11, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαΐου στις 21:00 στο Θέατρο Αυλαία.

Συμμετοχή του Kinesis Fight Club στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Budokai

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club 
Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Budokai συμμετείχε το Kinesis Fight Club στον Αλμυρό Βόλου.

Γεωργαντάς: «Επικείμενες μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις λόγω της προσωπικής διαφοράς»

Ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς μαζί με άλλους 45 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συμπεριλαμβανομένου του Αρμόδιου Τομεάρχη, Ι. Βρούτση κατέθεσαν ερώτηση προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα: «Επικείμενες μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις λόγω της προσωπικής διαφοράς».

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς σε Αριδαία, Καβάλα και Ιωάννινα

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Στην Αριδαία διεξήχθη την Κυριακή 6 Μαΐου ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμωπίας ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κυρίως για την οργάνωση, το κέφι και το μεράκι των διοργανωτών.