Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Γεωργαντάς: "Με το άρθρο 8 δεν προστατεύεται το συμφέρον τέκνων"


Ομιλία του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά στην Ολομέλεια της Βουλής στο Νομοσχέδιο για την αναδοχή τέκνων.

Χαλαζόπτωση μέρα μεσημέρι, στην πόλη του Κιλκίς


Χαλαζόπτωση στην πόλη του Κιλκίς,την Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018, 3:00 μ.μ.

Κιλκίς: Πλούσια παιχνίδια στο Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης

Μαθαίνουν για την ανακύκλωση παίζοντας οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Κιλκίς.

Νέα θεραπευτική επιλογή στην αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2

Μια νέα θεραπευτική επιλογή για την αντιμετώπιση του σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 έρχεται να προστεθεί μετά την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή της ερτουγλιφλοζίνης και των σταθερών συνδυασμών της.

Σε καλά χέρια παραμένει η Αναπτυξιακή Κιλκίς

Αλλαγή στη διεύθυνση της Αναπτυξιακής Κιλκίς (ΑΝ.ΚΙ.) ενός εξόχως καταξιωμένου και καθόλα αναγνωρισμένου φορέα ανάπτυξης σε επίπεδο νομού, ανακοινώθηκε σήμερα από την Εταιρεία.

Καλό Παράδεισο, Άρη Λιβανέ

Έχασε τη μάχη με τη ζωή σήμερα το πρωί ο 60χρονος καθηγητής-γεωλόγος, Άρης Λιβανός. Ο εκλιπών είχε ιδιαίτερη αδυναμία και αγάπη στον τόπο καταγωγής του, τα Μεγάλα Λιβάδια του Δήμου Παιονίας, αρθρογραφούσε συχνά σε τοπικά ΜΜΕ για θέματα που τον απασχολούσαν, ενώ όπως ο ίδιος παραδεχόταν η μεγάλη του αγάπη ήταν το τραγούδι.

Από τις 14 έως τις 31 Μαΐου οι αιτήσεις εγγραφής και δήλωση προτίμησης για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Από τις 14 Μαΐου και ώρα 10:00 έως τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00 θα μπορούν οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. -ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2018-2019, να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής - Δήλωση Προτίμησης».

Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας συνελήφθη 55χρονος για καλλιέργεια και κατοχή χασισιού

Συνελήφθη χθες το πρωί (8 Μαΐου 2018) ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 55χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Ανακύκλωση, όχι ανακάτεμα

Γράφει ο Γιώργος Τσιμπούκας
Μετά από πολλά χρόνια άγνοιας και αδιαφορίας, καταφέραμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στο περιβάλλον που ζούμε. Δίπλα στους πράσινους κάδους των σκουπιδιών προστέθηκαν και μπλε κάδοι για τα ανακυκλώσιμα υλικά. Άρχισαν οι πολίτες να ενημερώνονται τι σημαίνει ανακύκλωση και πόσο σπουδαίο είναι να μην ρυπαίνουμε το περιβάλλον.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Θεόδωρος Πάγκαλος για συκοφαντική δυσφήμιση

Δελτίο τύπου Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α.
Στο εδώλιο του 7ου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, θα καθίσει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΙΟΥ 2018 ο Θεόδωρος Πάγκαλος αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης μετά από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του η Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α.

Κιλκίς: Τροχαίο, ευτυχώς χωρίς θύματα

Ευτυχώς χωρίς θύματα ήταν το ατύχημα που έγινε σήμερα Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, γύρω στις 9:00 π.μ. στο εργοτάξιο του δρόμου Κιλκίς - Μαυρονερίου, όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε στα εμπόδια που απαγορεύουν την είσοδο στην καινούργια υπό κατασκευή εθνική οδό. Ας προσέχουν οι οδηγοί στα συγκεκριμένα σημεία προτού να είναι πολύ αργά.
Ευχαριστούμε τον αναγνώστη της Γνώμης Ν.Κ. για την άμεση ενημέρωση

Ανθοέκθεση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς

Ανακοίνωση Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς
Ευωδιές και χρώματα της φύσης θα πλημμυρίσει και πάλι ο πεζόδρομος της Κ. Γαβριηλίδη στο Κιλκίς. Συνεπές στο ετήσιο ραντεβού του το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, διοργανώνει ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ από την Παρασκευή 11 Μαΐου απόγευμα, το Σάββατο 12 Μαΐου (09:00 – 21:00) και την Κυριακή 13 Μαΐου (10:30 – 17:00).

"Παίζουμε όπως παλιά..." στο Κιλκίς



Ένα πρωινό γεμάτο χαρά, άφθονο παιχνίδι και διασκέδαση για τους μικρούς του φίλους, υπόσχεται το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, στο Πάρκο-Κήπος, στις 11 το πρωί. Την τιμητική τους θα έχουν παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια, όπως, Βασιλιά-Βασιλιά, πινακωτή, τζαμί, τσουβαλοδρομίες, διελκυστίνδα, μήλα, μαντηλάκι, κ.α.

Κιλκίς: 4ος Δρόμος Υγείας και Αλληλεγγύης


Κιλκίς: Αγώνες στίβου «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2018»

Δείτε την προκήρυξη των αγώνων ΕΔΩ
Δείτε την δήλωση συμμετοχής στους αγώνες ΕΔΩ