Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Δράσεις Απριλίου και Μαΐου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Ανακοίνωση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, τον Απρίλιο και Μάιο 2018 ανέπτυξε εξαιρετικά πλούσια δράση σε διάφορους τομείς. Συγκεκριμένα:

Νέο αστυνομικό σποτ ενάντια στα ναρκωτικά

Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Απασχόλησης Παιδιών στο Summer Energy Camp 2018

ΑΤΕΡΜΩΝ time for kids | Summer Energy Camp 2018
Το Καλοκαίρι έφτασε και στον Ατέρμονα και είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους μικρούς μας φίλους στο πιο fun, Summer Energy Camp. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών θα ξεκινήσει στις 18/06/2018 με διάρκεια 6 θεματικές εβδομάδες. 


Το ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ στον 21ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΤΕΡΜΩΝ
Η Περιβαλλοντική Ομάδα του 2ου ΕΠΑ.Λ Γαλατσίου με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Γαλατσίου στα πλαίσια της «Δράσης για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και την Ποιότητα Ζωής» και της «Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας» προκηρύσσουν τον «21ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κατασκευής Ξύλινης Φωλιάς για Πουλιά» «ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ».

Μεγάλη νίκη για την ακαδημία Μπάσκετ Ατέρμων ABC στο Τουρνουά Μπάσκετ της ΕΚΑΣΘ

Δελτίο τύπου ακαδημίας Μπάσκετ Ατέρμων
Η Αγωνιστική Ομάδα Μπάσκετ Ατέρμων #atermonbasketballcommunity την Κυριακή 13/05/2018, 19:00μ.μ συμμετείχε στο Τουρνουά ΜΙΝΙ της ΕΚΑΣΘ. Το Τουρνουά έλαβε χώρα στη έδρα της ακαδημίας μας Γήπεδο Ηλιούπολης, Θεσσαλονίκης. 

Κιλκίς: Φιλικός αγώνας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κ17


Kάλεσμα Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Σας προσκαλούμε την Τρίτη 15/5/18 και ώρα 17.30 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς στην απονομή του Πρωταθλήματος στην Αντρική Ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Κιλκίς: Επιστημονική ημερίδα για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια

Ένας ιστορικός και ένας διεθνολόγος ξεδιπλώνουν τις γνώσεις και τα επιχειρήματά τους για το Μακεδονικό και την πολυκύμαντη πορεία του και αναδεικνύουν με εμπεριστατωμένο λόγο σημαντικές πτυχές του ζητήματος σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς την Τετάρτη 30 Μαΐου και ώρα 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. 

Η παιδική θεατρική παράσταση "Πινόκιο" στο Κιλκίς



Το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ πιστό στο ραντεβού με του μικρούς και μεγάλους φίλους του, συνεχίζει με σεβασμό και συνέπεια τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και την φετινή θεατρική χρονιά. 


7ος λαϊκός αγώνας δρόμου Επταλόφου Κιλκίς «Απάν Σο Ρακανόπον»

Ανακοίνωση ΑΚΡΙΤΩΝ Επταλόφου Κιλκίς
Λαϊκός αγώνας δρόμου, ενταγμένος στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής, της σφαγής των 353.000 Ελλήνων του Πόντου, που διοργανώνονται από τους Ακρίτες Επταλόφου Κιλκίς κάθε χρόνο. 

Εντυπωσίασαν Καζαντζίδου, Αλέρου του ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό Ανδρών – Γυναικών Καβάλα

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” η Β' φάση του ομίλου του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τα σωματεία της Πέλλας, του Κιλκίς και των νομών Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ροδόπης & 'Εβρου

Δείτε Video από την αναπαράσταση παραδοσιακού κουρέματος προβάτων


Η αναπαράσταση παραδοσιακού κουρέματος προβάτων, έγινε από τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας", στο δάσος Λεβεντοχωρίου την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.