Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Μουσικοχορευτική εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς από τα Τμήματα Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς 
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας "ΕΥΚΡΑΝΤΗ" διοργανώνουν την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, στις 7.30μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας, την ετήσια μουσικοχορευτική τους εκδήλωση, που φέτος έχει τίτλο «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα». 

Παραδοσιακά παιχνίδια του Λυκείου Ελληνίδων σε Κιλκίς και Πολύκαστρο


Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς 
Έπειτα από την επιτυχία που σημείωσε στην πόλη του Κιλκίς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς "Παίζουμε όπως παλιά..." μεταφέρεται φέτος για πρώτη φορά, και στο Πολύκαστρο. 

Τι είπε ο Γ. Γεωργαντάς στην Ολομέλεια της Βουλής για την NOVARTIS


Τι είπε ο Γ. Γεωργαντάς στην Ολομέλεια της Βουλής για την NOVARTIS, την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018.

Δήλωση κοινοχρήστων εκτάσεων στον ΟΣΔΕ για την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο

Από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ανακοινώνεται ότι το χρονικό διάστημα παραχώρησης χρήσης αγροτικών ακινήτων σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες ή άνεργους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, που προβλέπεται στις σχετικές αποφάσεις που εκδόθηκαν σε εφαρμογή της παρ. 13 του άρθρου 36 του ν. 4061/2012 (ΦΕΚ Α΄ 66), η οποία προστέθηκε με την περίπτωση β΄ της παρ. 2 του άρθρου 168 του ν. 4099/2012 (Α΄ 250) και ακολούθως, αντικαταστάθηκε με την περίπτωση γ΄ της παρ. 14 του άρθρου 37 του ν. 4235/2014 (ΦΕΚ Α΄ 32),) παρατείνεται με την παρ. 2 του άρθρου 141 του ν.4537/2018 (ΦΕΚ Α’ 84 ) έως τις 31 Οκτωβρίου 2018.

Συνελήφθη 56χρονος στο Κιλκίς για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων και αλκοολούχων ποτών

Οι στοχευμένοι έλεγχοι που πραγματοποιούνται στο Κιλκίς για την αποτροπή της εισαγωγής και διακίνησης λαθραίων προϊόντων, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 56χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, για λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων και αλκοολούχων ποτών.

ΜΟΥΣΕΙΑ, η κιβωτός του πολιτισμού

Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης*
Η αρχαία ελληνική λέξη «μουσείον», που σήμαινε ναός των μουσών και κατεπέκταση των τεχνών, σήμερα δηλώνει τον τόπο, το κτίριο όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες με σκοπό την προστασία και την παρουσίασή τους στο κοινό, συλλογές έργων τέχνης, αλλά και πολιτιστικά, επιστημονικά και τεχνολογικά αντικείμενα. 

Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου του ΑΝΘ Θεαγενείου σε Κιλκίς και Πολύκαστρο

Ανακοίνωση Θεαγενείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης
Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρόγραμμα εξορμήσεων της Κινητής Μονάδας Προληπτικού Ελέγχου του Α.Ν.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ», με τέταρτο σταθμό το Κιλκίς και το Πολύκαστρο όπου θα βρίσκεται η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου του ΑΝΘ Θεαγενείου στις 19 και 20 Μαΐου αντίστοιχα, προκειμένου να γίνει προληπτικός έλεγχος (ψηλάφηση, μαστογραφία, ΠΑΠ-Τεστ) σε γυναίκες της περιοχής.

Γνωρίστε τους αρχαιολογικούς χώρους Παλιού Γυναικοκάστρου και Ευρωπού


Νέα εποχή για την τοπική ανάπτυξη στο ν. Κιλκίς"

Ανακοίνωση ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Κιλκίς
Μια νέα εποχή για την τοπική ανάπτυξη στο ν. Κιλκίς ξεκινά με δύναμη και ενθουσιασμό, ελπίδα και προοπτική! Σύνθημά μας; #ReStartKilkis! Η πρώτη προκήρυξη του προγράμματος LEADER/CLLD είναι γεγονός! 

"Κινητοποιήσεις των συνταξιούχων ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση"

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας
Χιλιάδες συνταξιούχοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων και διαδήλωσαν την Τρίτη 15 Μάη στο κέντρο της Αθήνας στέλνοντας δυναμικό μήνυμα ενάντια στο νέο «τσεκούρι» και την προκλητική κυβερνητική προπαγάνδα που το συνοδεύει.

"Εμπαίζουν γονείς και εργαζομένους με τη δήθεν καθιέρωση της υποχρεωτικής δίχρονης Προσχολικής Αγωγής"

Δελτίο τύπου Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας - Δυνάμεις στο Δημόσιο που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ
Την στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εμπαίζει γονείς και εργαζομένους με τη δήθεν καθιέρωση της υποχρεωτικής δίχρονης Προσχολικής Αγωγής, η Διοίκηση του Δήμου Κιλκίς πρωταγωνιστεί στην εφαρμογή της, όπως άλλωστε κάνει συστηματικά όλα αυτά τα χρόνια, με άλλοθι την “τήρηση της νομιμότητας”. 

"Περί των «τεχνικής εκπαίδευσης» ο λόγος..."

Ανακοίνωση Προοδευτικής Ενότητας Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
"Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε γονείς και μαθητές του Τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, όταν προσπάθησαν να κάνουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά. 

"Μήπως πρέπει να κάνουν οι δημότες την δουλειά του Δήμου;"



Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της Γνώμης Ε.Κ.
"Μένω στο Νέο Αγιονέρι, έχω ένα μικρό αγγελουδάκι 20 μηνών και κάθε απόγευμα πηγαίνουμε βόλτα σε αυτό στο πάρκο της φωτογραφίας. Δεν ξέρω τον λόγο που του αρέσει, γιατί πραγματικά δεν έχει τίποτε.

Δείτε Video από τον αγώνα Ελληνορωμαϊκής Πάλης στο Λόφο του Μυριοφύτου Κιλκίς


Στο πλαίσιο της θρησκευτικής πανήγυρης του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Σωτήρος, η Τοπική Κοινότητα Μυριοφύτου Κιλκίς, η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Σωτήρος και ο Σύλλογος Νέων "Οι Μακεδόνες" διοργάνωσαν αγώνα Ελληνορωμαϊκής Πάλης στο Λόφο του Μυριοφύτου Κιλκίς, την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018.