Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Ανακοινώσεις ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ Κιλκίς για Σκόπια και Γενοκτονία

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ Κιλκίς 
Για το σχέδιο συμφωνίας Σκοπίων-Αθήνας για την ονομασία του κράτους των Σκοπίων, είμαστε φυσικά αντίθετοι σε κάθε αναφορά που σχετίζεται με τον όρο Μακεδονία του Ίλιντεν το οποίο επιβεβαιώνει και ενισχύει τον αλυτρωτισμό από πλευράς των γειτόνων μας. 

Το «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» περνά στην επόμενη φάση

Στην επόμενη φάση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων περνά το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ», ενεργοποιώντας τη δυνατότητα αίτησης χρηματοδότησης από τραπεζικό ίδρυμα. Στις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.exoikonomisi.ypen.gr ενεργοποιείται η επιλογή λήψης ή μη δανείου. Εφόσον ο ενδιαφερόμενος επιλέξει:

Παιδικά προγράμματα του ΚΔΑΠ Kinesis For Kids για το σχολικό έτος 2018 – 19

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis For Kids
Το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids μετά από ένα χρόνο λειτουργίας νιώθει την ανάγκη αλλά και υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους εσάς που μας δείξατε έμπρακτα εμπιστοσύνη. 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παλαιά Εθνική Οδό Βέροιας – Κοζάνης

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας – Κοζάνης, λόγω εργασιών συντήρησης του οδικού δικτύου.

Τσάκωσαν 3 άτομα στις Σέρρες για πλαστά πενηντάρικα

Συνελήφθησαν χθες (18 Μαΐου 2018) το μεσημέρι στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 3 ημεδαποί ηλικίας 22, 23 και 24 ετών, για παραχάραξη νομισμάτων κατά συναυτουργία.

"Ψήφος απόδημων Ελλήνων: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ερίζουν για το χθες"

Ανακοίνωση
Δικτύου Ριζοσπαστών
Με αφορμή τη συζήτηση που γίνεται και πάλι για τη ψήφο των αποδήμων ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ερίζουν για ένα θέμα που θα έπρεπε να είχε διευθετηθεί πριν από χρόνια.
Σήμερα το ζητούμενο θα πρέπει να είναι κάτι σημαντικά ευρύτερο. Οι απόδημοι Έλληνες να ψηφίζουν απόδημους Έλληνες για την ελληνική Βουλή.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 23η Μαΐου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Χ. Χατζησάββας

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
«Ισχύουν σήμερα τα δεδομένα με τα οποία διαμοιράσθηκε η λίμνη Δοϊράνη μεταξύ Ελλάδας και των βορείων γειτόνων μας;»
Η λίμνη Δοϊράνη είναι διασυνοριακή, ιχθυοτρόφος λίμνη και συνάμα σπουδαίος υγροβιότοπος. Σήμερα απλώνεται στα σύνορα της Ελλάδας με το κρατίδιο-μόρφωμα των Σκοπίων. Η συνολική της επιφάνεια υπολογίζεται σε 43,1 τετραγωνικά χιλιόμετρα περίπου.

Ομιλητής για τη Γενοκτονία στη Νέα Σάντα, ο Σούλης Καζαντζίδης

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
O Πολιτευτής ΝΔ νομού  Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης την Κυριακή 13 Μαϊου 2018 ανταποκρινόμενος σε σχετικό κάλεσμα – πρόσκληση του Προέδρου και του Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Νέας Σάντας παραβρέθηκε και μίλησε στις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου 1916-1922. Η τελετή πραγματοποιήθηκε μπροστά στο μνημείο του Καπετάν Ευκλείδη Κουρτίδη στη Νέα Σάντα Κιλκίς.

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, από τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 ως και την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πως θα πετύχετε «κούρεμα» έως 60%, σε 120 δόσεις για τα δάνεια της πρώην ΑΤΕ

Τις δυνατότητες και τον τρόπο ρύθμισης των χρεών των υπερχρεωμένων αγροτών και κτηνοτρόφων προς την πρώην ΑΤΕ, παρέθεσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Κόκκαλης στις 18 Μαΐου 2018, προσκεκλημένος στην εκπομπή «Απευθείας» της ΕΡΤ.

Δείτε Video από την εκδήλωση Θρακικής Εστίας Κιλκίς με τίτλο «Ήρθι κορή μ΄ η άνοιξη, ήρθι του καλουκαίρι»


Εμπνευσμένη από το ομώνυμο τραγούδι της περιοχής Μεταξάδων (από τον κύκλο του έρωτα και της ξενιτιάς), ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η Θρακική Εστία Κιλκίς με τίτλο «Ήρθι κορή μ΄ η άνοιξη, ήρθι του καλουκαίρι». Η μουσικοχορευτική παράσταση πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 18 Μαΐου στις 7 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.