Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Εκπαιδευτική επίσκεψη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, στη Στυλίδα

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Στο ΚΠΕ Στυλίδας ολοκληρώθηκε για φέτος το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της ΣΤ’ τάξης «Κλίμα – Δάσος – Προσανατολισμός». Συντονιστές του προγράμματος στο σχολείο ήταν οι εκπαιδευτικοί Χρήστος Δεσποινίδης και Αφροδίτη Ντίνου, που είναι μέλη του εθνικού δικτύου «Κλιματικές Αλλαγές – Ακραία Καιρικά Φαινόμενα» του ΚΠΕ Στυλίδας – Υπάτης κι επιμορφώθηκαν σε σχετικό σεμινάριο για τα στάδια υλοποίησης του προγράμματος. 

Αυτός είναι ο 80χρονος παιδεραστής από το Βόλο

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 80χρονου ημεδαπού που συνελήφθη την 11.05.2018 στο Βόλο για το αδίκημα της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής, καθώς και η σε βάρος του ασκηθείσα ποινική δίωξη.

Αυτός είναι ο 81 ετών παιδεραστής από την Θεσσαλονίκη

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 81χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για υπόθεση αποπλάνησης ανήλικου κοριτσιού και ο οποίος συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος στις 19-05-2018.

Βια... και βίος αβίωτος


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Και το θέμα των ημερών, βία. Όμως τελικά τι ακριβώς είναι βια; Οι μπουνιές οι κλωτσιές και τα βρισίδια; Βία δεν είναι και η ψυχολογική; Βία δεν είναι κι ότι σου επιβάλλεται με το έτσι θέλω; Η ληστρική επίθεση στις τσέπες μας στις αξίες μας στις ζωές μας δεν ειναι βία; 

Ερώτηση Χατζησάββα για τις ζημιές των χαλαζοπτώσεων στις καλλιέργειες της Παιονίας

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Οι δυσμενέστατες καιρικές συνθήκες με τα έντονα φαινόμενα και τις σφοδρές χαλαζοπτώσεις που έπληξαν πρόσφατα και το νομό Κιλκίς, προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές στην περιοχή της Παιονίας.

Μονή Οσίου Νικοδήμου: Ομιλία με θέμα, "Η άλωση της Κωνσταντινουπόλεως κατά τις μαρτυρίες των ιστοριογράφων της"


Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην άμμο, ο σύλλογος Καραγιάννης Ευρωπού

Δελτίο τύπου Παλαιστικού Συλλόγου "Καραγιάννης" Ευρωπού
Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στην παραλία Κατερίνης διεξήχθει το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο. Στην κατάταξη συλλόγων ο σύλλογος "Καραγιάννης" Ευρωπού κατέλαβε:

ΑΣΕΠ: Πρόσληψη 588 υπαλλήλων στα Καταστήματα Κράτησης

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. ΑΣΕΠ-17/22.5.2018) η Προκήρυξη 6Κ/2018 του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 588 υπαλλήλων στα Καταστήματα Κράτησης. 

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, από και προς τα αστικά κέντρα, ενόψει της περιόδου εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος 2018, λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και την καλύτερη διαχείριση και βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, ενόψει της εορταστικής περιόδου της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος 2018, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

24ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ, την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς 
Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς καλεί όλους τους πολίτες του Ν. Κιλκίς: Εργαζόμενους, Άνεργους, Συνταξιούχους, Νέους και Νέες σε Μαζική, Δυναμική και Αγωνιστική συμμετοχή στην ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018.

Αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα για την υποβολή αιτήσεων στα Σχέδια Βελτίωσης

Υπογράφηκε τροποποίηση της πρόσκλησης του υπομέτρου 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης) αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα υποβολής της αίτησης στήριξης των ενδιαφερόμενων (φάκελος υποψηφιότητας).

Περί Ξυλοδαρμού Μπουτάρη ο Λόγος


Γράφει ο Νίκος Νίτσας
Είναι μερικές μέρες τώρα που πολύς ντόρος γίνεται για τον Ξυλοδαρμό του Δημάρχου της Θεσσαλονίκης. Αυτό καθεαυτό το γεγονός είναι αναμφίβολα κατακριτέο. 
Η εικόνα ενός ηλικιωμένου άνδρα ο οποίος προσέρχονταν σε μια εκδήλωση μνήμης, υπό την ιδιότητα του Δημάρχου αν μη τι άλλο είναι αποκρουστική και φυσικά αντιβαίνει τόσο το πνεύμα της ημέρας, όσο επίσης τις θεμελιώδεις αρχές μιας ανθρώπινης κοινωνίας. 

Συμμετοχή του Άτλαντα Κιλκίς στο 3ήμερο σεμινάριο προπονητών του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Ο Άτλας Κιλκίς μέσα στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης των προπονητών του στο Βόλεϊ, συμμετείχε στο 3ημερο σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (ΣΕΠΠΕ) με τους δύο προπονητές του Σταύρο Χατζηγεωργιάδη και Γιώργο Χειρούλη, οι οποίοι και παρακολούθησαν αυτό από 18 έως 20 Μαϊου στην Θεσσαλονίκη όπου και έλαβαν άλλο ένα δίπλωμα εκπαίδευσης.

Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς: Διευκρινίσεις για την κατάργηση της αργίας του Αγίου Πνεύματος

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς κατόπιν ενημέρωσης που είχε λάβει από το τμήμα Εμπορίου σε ότι, αφορά την κατάργηση αργίας του Αγίου ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ λαμβάνοντας την παρακάτω ανακοίνωση: 

Κιλκίς: Τελετή απονομής των βραβείων του 23ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού»

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς 
Το Σάββατο 26 Μαΐου 2018, στις 8μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων και επαίνων στους νικητές του 23ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού», μια διοργάνωση που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα εκδηλώσεων «Ελευθέρια» 2018 του Δήμου Κιλκίς και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Π.Ε. Κιλκίς, το Δήμο Κιλκίς και τη ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς.

Τεχνολογικός εξοπλισμός σε Υπηρεσίες τουριστικών περιοχών και Κινητές Αστυνομικές Μονάδες

Με αφορμή την έναρξη της θερινής περιόδου το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εφοδίασε με τεχνολογικό εξοπλισμό Υπηρεσίες τουριστικών περιοχών και τις Κινητές Αστυνομικές Μονάδες (Κ.Α.Μ.), με σκοπό να αναβαθμιστεί η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν στους πολίτες και γενικότερα ο ρόλος και η αποστολή τους.

Εκδήλωση "Στις Νότες του Ξινόμαυρου" στις εγκαταστάσεις της Οινοποιίας Αϊδαρίνη

ΚΔΑΠ Kinesis for Kids: Δωρεάν συμμετοχή μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ



ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Με δύο δομές και ένα γυμναστήριο, αγκαλιάζουμε όλη την οικογένεια
Αθλητισμός - εκπαίδευση - ψυχαγωγία


Yoga Pilates House Kilkis: Are you ready for summer?

Are you ready for summer?
Τετράμηνη συνδρομή στα 80 ευρώ
Ισχύει μέχρι 30 Μαΐου 2018

"Κάψτε" τα όλα με το Infra Red Therm Lipolysis


Διαγωνισμός Πιροσκί 2018 στην Ευκαρπία Κιλκίς


Αυτά είναι το νέο Δ.Σ. της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας ΚΙΛΚΙΣ

Ανακοίνωση ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας ΚΙΛΚΙΣ 
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ η οποία προέκυψε μετά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες.
Όπως ορίζεται από τον κανονισμό του κόμματος η συνεδρίαση αυτή διεξάγεται κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του πρώτου σε ψήφους συμβούλου (στις εκλογές πλειοψηφών σύμβουλος εξελέγη με 117 ψήφους ο κ. Φωτιάδης Δημήτριος).

Video: Μια νέα εποχή για την τοπική ανάπτυξη στο νομό Κιλκίς


Συνέντευξη τύπου για το πρόγραμμα LEADER, δόθηκε από τον πρόεδρο της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Κιλκίς Γιώργο Βουλγαράκη και τον Γενικό Διευθυντή της Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, στα γραφεία της ΑΝΚΙ στο Κιλκίς.